reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

elena ja tez o tym slyszalam.u nas bylo kompletnie bez orgazmu.

Miciurka trzymam kciiku i zazdroszcze ze to juz:-)

Dzisiaj kuly mnie jajniki , teraz tez je czuje w ogole czuje brzuch dzisiaj ...ciagle mnie cmi.Zawroty glowy tez dzis piekne mialam.ale to akurat z powodu pogody .

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeny dziewczyny jak się nie będę bać to jutro testing :) hah

Elena - tu chyba chodzi o skurcze macicy itp. ze pchaja plemniki - a generalnie chyba chodzi o to ze jak najdłuższa drogę muszą przejść żeby się dziewczynkowe ostały ;).

Maziajka - ja też miałam dziś jakieś przeboje tak mnie kuło i bolało gdzieś na dole masakra .

Miciurka Testowalas??? ;) Mocno kciuki trzymam &&& mnie od wczoraj piersi bardzo bolą,ale chyba po Duphastonie. Jestem o dziwo strasznie spokojna o ten cykl. Chyba się zestarzalam heheh nawet mi się nakrecac nie chce

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix - tak testowałam , jest bladzioch taki mega mega ,

To może też coś z tego będzie , jak juz nie jesteś nakręcona,

Ja powiedziałam W. Że sprzedajemy łóżeczko I wózek to chyba Fasolka usłyszała ;) hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka gratulacje ;-) !!!! Super prezent na dzień matki!

Mi się dziś śniło ze zaszłam w ciążę i po pierwszym usg tym co widać serduszko lekarz stwierdzil ze dziewczynka choć ja mówiłam mu ze nie chce znać płci ;-)

Elena - dziękuję teraz za was trzymam kciuki
&&&

Powiem CI ze jakiś czas temu - kilka miesięcy - śniło mi się ze siedzialam z W gdzieś nad morzem i synek miał na oko 4-5 lat a w rękach kicała nam dziewczynka taka śliczna czarna - miała niecały rok , ciekawa jestem czy się spełni ze bedzie dziewczynka bo jak się urodzi w lutym do te kilka miesięcy jest do lata, hehe. A wiekowo by się zgadzało bo jak coś będzie 3,3,5 roku różnicy - stwierdziliśmy ze jak coś nie poznajemy płci - a kurde to jest akurat ten cykl w którym już olałam odstęp! Masakra

Był seksik 3 dni ,2 dni przed owu i w dzień owulacji 2 razy haha.

Aga- dziękuję, powtórzę za 2 dni żeby uwierzyć ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
U mnie był sex w 1 dzień i w dzień owulacji i będzie córka więc duże prawdopodobieństwo że będzie córka ale zaczekajmy :)

reklama
Miciur-ka Super prezent na dzień mamy!! Oby kreseczka teraz ciemniala I ciemniala :) :)
A ja mam coś nie tak z hormonami chyba - włosy mi się przetluszczaja i to tak chamsko hahah śmiałam się rano jak zobaczyłam co mam na głowie. A ja jestem z tych osób którym włosy się nie przetluszczaja tak normalnie ze widać aż, tylko robią się suche, jak posklejane,oklapniete. A tu dziś jakbym olej z frytek wtarla w połowę włosów od głowy do uszow hahah

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Miciurka ja znów mówię głośno ze już jutro fotelik do auta wywale i tak codzień i jakiś sentyment mam do niego

Do góry