reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No to jeszcze minimum 5 dni musisz poczekać z testowaniem. A lekarz przepisala wkoncu jakies leki Twojemu mężowi? Czy jeszcze nie byłaś?

U mnie ten wynik może już zaburzony z kilku powodów, odstawienie od piersi (co najlepiej jak nacisne to jeszcze kropelki się pojawiają mleka), tym ze pojechałam na badania rowerem ponad 3 km (teraz czytam że lepiej mała aktywność z rana aby byla ☺), no i może tym euthyroxem choć też myślałam ze nie ma to wpływu (ale ktoś na necie napisał ze jego Endo kazał badać PRL bez tabletki, bo sa jakieś powiązane sprzezenia). Takze powtorze za jakis czasem chyba ze do tej pory ujrze II ;-)

reklama
Elena ja to się nie znam na wynikach ale faktycznie dziwna ta prolaktyna wyszła,

Jak tam dziewczyny ja testuje jutro lub pt , może nie będę musiała ale jak narazie temp tfu tfu ok , nawet wzrost dziś (12 dzień po ) wiec.a nóż widelec ;) . Jak zrobię testa dam znać , chociaż chyba lepiej nie robić hah

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Elenaa No i chyba masz winowajce tego wyniku- rower. Przed badaniem prolaktyny najlepiej już dzień wcześniej nie forsować się,nie uprawiać gimnastyki wieczorem ,pamiętam ze mówiono mi ze nawet sex wieczorem nie wchodzi w grę,rano to tym bardziej :) unikać stresu dzień wcześniej też. A tu pojechalas rano na rowerku na badanie:)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Z mężem w końcu nigdzie nie byłam. Powywalalam mu bieliznę w której do pracy chodzi, kupiłam ze żel do higieny dla mężczyzn i chyba powinno być ok. Ja jeszcze powtórzę ze 3dni kuracje tym Abiofemem. A wyczytałam wczoraj ze ocet jabłkowy jest dobry na grzybice. 1-2 łyżki na szklankę wody,albo litr wody i się podmywac tym.

głupia jestem, że nie pomyślałam o tym wczesniej :)

Airfix pierwszy raz slysze o zelu do higieny intymnej dla facetów. A co to za żel? jakiej firmy?

Dziewczyny sezon na truskawki rozpoczynam za otwarty :) dziś kupiłam pierwszą polską łubiankę :p synkowi zasmakowały też :)

Tynka a jak tam u Ciebie?

Elenaa Ten żel to z Ziaji nazwa Yego żel do higieny intymnej dla mężczyzn. Ja też pierwszy raz się spotkałam z nim,a teraz jak w necie pogrzebalam to są i z innych firm. Ok 5zl zapłaciłam.

Elenaa Granatowa buteleczka to jest:) ja kupowałam w carrefurze to przy plynach dla kobiet był tylko przy samej ziemi ze prawie widać nie było heheh Ale ostatnia buteleczka się mi została ;)

Mówie do mojego: "Kotek kup sobie Yego żel do higieny intymnej dla mężczyzn?"
A mój mąż: "Ty mi kup, ja sie wstydze" :p
A mi podpasek nie wstydzi się kupować :)

reklama
dziewczyny a co sądzicie o tej teorii, że w staraniach o dziewczynkę kobieta lepiej aby nie miała orgazmu?
Z kolei ostatnio wyczytałam, że w staraniach o dziewczynke lepiej aby kobieta miała przed mężczyzną, a w staraniach o chłopca lepiej po. Ale nie napisali dlaczego.

Do góry