reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Miciur-ka Ja mam niestety takie szczęście w cyklach staraniowych ze coś musi się dziać. .. katar mam okropny,każdy mięsień mnie boli. Ph mam wysokie nawet i nie spada po iladianie i lactovaginalu...czyli nawet nic mi nie sprzyja

Maziajka - ja jak coś testuje w dzień mamy :) .dziś mam 22 dc.

Ojej Airfix - czyli z planowania nici w tym cyklu , ja też jakoś nie zbytnio planowałam i odstęp itp. Także ciekawe, tylko w tym cyklu ani śluzu płodnego ani nic. Mam.nadzieje ze się wykurujecie szybko , a co z tymi badaniami itp . Jakieś jeszcze robisz badania i jakaś konsultacja czy po prostu się staracie ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka Teraz czekam tylko aż się uda..muszę odpocząć od chodzenia po lekarzach. Mam namiary na ponoć dobra babkę ginekolog ale pójdę jak się uda. Daje czas sobie do 35rz...A potem myślę o adopcji ze wskazaniem. Jestem tak psychicznie nastawiona i tak będzie najlepiej. Bo najgorzej co miesiąc się nakrecac ze A może się udało...I znów nic. Takze mam plan na kilka lat do przodu ;)

Afrix jakie masz paski do mierzenia ph? a ile masz lat jesli mozna wiedziec??
Miciurka ja poki co plodnego tez nic a nic no ale u mnie jeszcze przed owu mam nadzieje ze owu bedzie jutro nie mierze tempki wiec nie wirm...mogla by byc rano bo chcialabym sie wstrzelic jeszcze w 0+ 12.A w nocy mojego nie bede budzic:p

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka Ja kupuje na allegro z przedzialem od 4.0-7.0 dobre są. Wpisz na allegro - paski ph pochwy . Ja mam 31 lat rowne :)

Elenaa I tak zamierzam hehe z dwójką się wyrobić ;) adopcja ze wskazaniem to taka trochę szybsza droga , po prostu szukasz kobiety,dziewczyny która nie mogę wychować dziecka i decyduje się oddać go Tobie. Teraz trochę się procedury zmieniły i wszystkie kursy trzeba mieć z ośrodka adopcyjnego ale to nie problem. Dam radę :)
Udało się zadziałać dziś rano,zobaczymy co z wieczorem .
Ale jestem na 100% pewna ze to mąż mnie zaraża infekcja, ja do wczoraj żadnych objawów jeszcze na noc dałam Abiofem żeby to ph przywrócić, a tu starania i od nowa. Za każdym razem tak jest. Póki nie ma przytulania nie ma infekcji. Clotrimazolum się mąż smaruje ale to za mało,do lekarza nie pójdzie i rób co chcesz. Jest coś w tabletkach dla facetów? To pójdę i kupię

reklama
Airfix mi ginekolog dla faceta przepisala na receptę flumycon 5 tabletek do wybrania. W opakowaniu było 7. To każdy gin powinien wypisać recepte albo w podobie jakiś lek. Chyba ze internista tez pewnie moglby. Powiesz tylko ze infekcje nawraca po kontakcie z mężem :-) dziwię się ze dużo ginekologow to bagatelizuje i tylko faszeruje kobiety tymi globulkami które wybijają dobrą florę i potem ciężko to odbudowac. Zamiast odrazu leczyc obydwoje partnerów.

Do góry