reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no my 3 razy dziennie :-) ogolnie 6 lat stosowalismy kalendarzyk" bez tabletek i gumek wiec dosc dobrzre mi wychodzi obserwacja.Teraz troszke mi sie zaczyna psuc bo mam torbiel na jajniku...mysle ze owu bedzie we wtorek ...pytanie czy dzis jeszcze dzialac? czy dac spokoj ostatnie przytulanko wczoraj o 23.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Airfix -
1463334595-flejbf.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paula Niestety nie pomoge,chocbym chciala.Temperaturę musisz mierzyć koniecznie co dzień o tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka . Pomiary inne nic nie wnoszą bo po wstaniu z łóżka nasza temp rośnie. Dlatego jest tak ważne mierzenie jej stale rano o tej samej porze,tym samym termometrem. A testy owulacyjne masz? Może w tym cyklu tak się uda wyłapać owulacje bo po temperaturze w tym cyklu będzie ciężko :)

Nie było mnie dopiero wpadłam tu (strasznie cicho swoją drogą ) :)

Paula - ja polecam ovufriend bo na podstawie objawów które wpisujesz , temp i innych ci sam może wyliczyc owulację - u mnie ona się zgadza , prowadzę juz któryś cykl , a lepiej ci będzie widać , 3 wyższe temp potwierdzają ze owulacja się odbyła. żadne staranka nie zaszkodzą ;). Co do mierzenia jeśli nie masz pracy zmianowej to nastawiaj sobie budzik nawet na samo mierzenie temp. Ja mierze codziennie o 5.55 rano :). Bo akurat się kładę kolo północy spać a najlepiej spać ze 4 h przed mierzeniem, musi być wasze o tej samej porze a choroby alkohol itp zaburza tez. Także może zaloguj się na ovufriend i spróbuj :). Faza wyższych temp utrzymuje się do końca cyklu i albo spada co oznacza okres a jeśli utrzymuje się dłużej to wtedy radzę zrobić test ciążowy ;)

Airfix może podrzucę mój wykres i byś rzuciła okiem co o nim myślisz w porównaniu z poprzednim ;) ?! . A jak tam.w ogóle Twoje dolegliwości ? Lepiej coś

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka Pewnie ze podrzuc wykres:) No ja jutro miałam się starać, a ja grypę mam,mąż to samo,dziecko chore. ..nie wiem co z tego wyjdzie

reklama
Airfix - O kurde - to chyba nici w tym cyklu co ? a jak się czujesz ? Ogólnie ? Oj wiem.jak to jest u mnie też wszyscy się pochorowali - mnie wzięło przed wczoraj, jako ostatnia z rodziny haha (miałam Farta bo po owulacji akurat i po staraniach ) , przesyłam na priv - cykl poprzedni i aktualnie trwający - to daj znać co myślisz ;) - dzieki !

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry