reklama
Elenaa
Fanka BB :)
<0,1
Na każdym kroku życie ze mnie drwi.
w dupe jeża szkoda, bardzo szkoda
ciekawe skąd utrzymująca się wysoka temperatura, a ile @ Ci się spóźnia? planujesz wizyte u gina ?
Wróciłam Kochane. Lekarz mowi ze on odradza mi ciaze, ze dojdzie do tragedii. Mowi ze na moim miejscu nigdy nie zdecydowałby sie świadomie na ciaze. W pierwszej ciazy nikt nie wiedział ze mam zaburzenia krzepnięcia i mowie mu ze -przeciez sie udało urodzić naturalnie.A on mowi - ze to ze pierwszy razem sie udało nie znaczy ze sie uda drugim. Żebym sie zastanowiła czy chce ryzykować zdrowie i zycie mając juz jedno zdrowe dziecko. Poród jedynie w klinice o referencyjności 3 stopnia bo żadnego ze szpitali nie stac na te kroplówki które mam miec podane ,i myśli ze jedynie CC pod narkoza wchodzi w grę o ile przeżyje .Co ja mam zrobić....? Rozum jedno, a serce drugie
Tynka Dzis rozmawiałam z lekarzem o tych ' ciążach biochemicznych' i testach z cieniami, on mowi ze w sumie nie ma czegoś takiego, ze tu chodzi o to ,ze komórka dostaje trochę hcg i na teście wychodzi cos, ale ona sie nawet nie zagnieżdża do konca tylko spada i koniec. Wiec mowi żebym czegoś takiego nie liczyła jako poronienia .
Po pełnej diagnozie hematologicznej pierwszy raz byłam u lekarza ogólnie, bo wczesniej było wiadomo ze jakaś skaza krwotoczna i tez jak byłam u innego lekarza to był nie bardzo zadowolony z mojej decyzji, ze jest duże zagrożenie. A teraz jak mam juz rozpoznanie bardzo rzadkiego zespołu wrodzonego to widzisz...powiedział co bedzie i jak to wszystko wyglada. To jest naprawde bardzo dobry lekarz i człowiek. Tylko widać sie bardziej zna i przejmuje pacjentem niż ci na NFZ. U niego w szpitalu rodziłam, teraz od razu powiedział ze mnie nie przyjmą, jedynie szpital z referencjami 3 stopnia, tak jak pisałam.
reklama
Elenaa
Fanka BB :)
Airfix a co na to wszystko Twój mąż?
Skaza krwotoczna czyli problem z plytkami krwi? W ciazy kobiety mają z tym problem, mi też sporo spadły ale były w normie. Znowu moja sąsiadka miała tak niski poziom plytek krwi ze miała cc w znieczuleniu ogólnym.
Skaza krwotoczna czyli problem z plytkami krwi? W ciazy kobiety mają z tym problem, mi też sporo spadły ale były w normie. Znowu moja sąsiadka miała tak niski poziom plytek krwi ze miała cc w znieczuleniu ogólnym.
Podziel się: