reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pomóżcie dziewczyny.
Dzis 32 dzień cyklu. Dwa dni temu temp 36,77 i myślałam że okres nadchodzi a tu wczoraj 36,90 a dziś 36,93. Od kilku dni zawroty głowy, dziś bóle ciągnące jajników i bóle głowy. Piersi mam wielkie i bardzo bolą . Dzis rano zrobiłam test ciążowy i nic jak zawsze więc położyłam na parapecie. Po jakiej godzinie lub dwóch patrze a tam dwie kreski! Jak wszystko wyschlo to został cień który widać tylko pod światło. Zobaczcie zdjęcie i powiedzcie. Czy to możliwe żeby bez ciąży na teście pojawiła się taka kreska? Jutro jadę na betę ale umieram z niepewności.

Kochana, ja w ciązy z synkiem, miałam kreske bladszą niż Twoja (też widoczna tylko pod światło), a beta była już całkiem wysoka! Także trzymam kciuki za bete! :-) Mam nadzieję, że Wam się udało :) :) :)

reklama
Magic gratuluje Synka :-) super, że Maluszek jest już z Wami!

Elisse widzę po suwaku ze masz córeczkę i teraz planowanego synka, tak ?

Magic gratuluje:-* duży syneczek! Nie ważne jak się urodził ważne że jest już z tobą cały i zdrowy! Dużo zdrowia wam życzę :-)

Elisse, Airfix, Elena, Maran no ja też tak mysle że aż taka kreska by się nie pokazała jakby Bhcg nie było wcale. A ona była taka ze jak wzięłam ten test z parapety to go rzuciłam jak oparzona bo była baaaardzo widoczna. Mąż też się wcale nie musiał wpatrywac. Boże jakbym chciała żeby to była prawda. Jutro zrobię drugi test i lecę na betę tak czy siak. Gdyby nie te objawy to nawet testu bym nie robiła. Ale już kilka dni dziwnie się czuje. Trzymajcie jutro kciuki:-)

Tynka ja trzymam &&&&
To tak czasem jest że jak człowiek się nie spodziewa to wówczas się udaje a w końcu do zapłodnienia potrzeba 1 zdrowego pojemniczka &&&&& daj jutro znać, wstaw rano fott testu z mocniejszym kreskami a później napisz jaką beta :) wierzę, że Wam się udało i to właśnie Wasz czas :)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Pomóżcie dziewczyny.
Dzis 32 dzień cyklu. Dwa dni temu temp 36,77 i myślałam że okres nadchodzi a tu wczoraj 36,90 a dziś 36,93. Od kilku dni zawroty głowy, dziś bóle ciągnące jajników i bóle głowy. Piersi mam wielkie i bardzo bolą . Dzis rano zrobiłam test ciążowy i nic jak zawsze więc położyłam na parapecie. Po jakiej godzinie lub dwóch patrze a tam dwie kreski! Jak wszystko wyschlo to został cień który widać tylko pod światło. Zobaczcie zdjęcie i powiedzcie. Czy to możliwe żeby bez ciąży na teście pojawiła się taka kreska? Jutro jadę na betę ale umieram z niepewności.
To ciąża mi dokładnie tak samo pokazało na drugi dzień i to taką rozlaną bardzo słabą kreskę

Aga swoimi słowami lejesz miód na moje zbolałe serce wiesz. W ogóle bardzo Wam dziewczyny dziękuję. Jestem w ciężkim szoku narazie. Z jednej strony bardzo wierzę że to ciąża bo nigdy takiego testu nie miałam z drugiej troszkę boję się nastawiac dopóki nie zobaczę serduszka albo chociaż bety jutro.

A ja ten cykl z góry spisałam na straty ha ha.

Tynka jutro leć na bete :) i sikaniec z porannego moczu. Ciekawe kiedy będziesz miała wyniki :)

Airfix, rzeczywiście teraz rozumiem, ja urodziłam się w pierwszej kwarcie i ten kalendarz faz księżyca wyznacza mi owulacje w tym czasie mniej wiecej +-1 dzień. Tylko u mnie nie pokrywa sie z owulacją, bo w te dni akurat to mam koncówke cyklu 27-28 dc. Takze dupa :D

Tynka Bardzo mocno trzymam kciuki za jutrzejsza betę , wysoka betę :) ja takie testy miałam do 10tyg, a dopiero w 12tyg wyszły dwie ciemne, także ja dopiero nie wiedziałam co o tym myślec ;)

Elenaa Dokładnie o to chodzi :) mi duzo lat sie nie pokrywało, dopiero w tamtym roku nie które cykle sie zaczęły pokrywać .

reklama
Do góry