Elenaa Ten link pokazuje w jakim dniu (i określa godziny tez) jest znak męski lub żeński zodiaku. Sprawdzasz potem w jakim znaku był księżyc kiedy miałaś owulacje i niby ma się trafić z płcią. Na forum dziewczy to sprawdzaly i wiadomo jednym się sprawdza,drugim nie.
reklama
Elenaa
Fanka BB :)
ale teraz sprawdzam, mojej koleżance która miała inseminacje, i tak: chinski wskazuje córke, wg tego kalendarza owulacja była w Koziorożcu, wiec powinna byc córka, dodatkowo wtedy ksiezyc był między Nowiem, a Pierwsza kwartą więc córka. A będzie synek
92Tynka92
Hej. Wyobraźcie sobie ze rano test negatywny a temp 36,9. Byłam na becie i wyniki w internecie około 21. Nie wiem co mam myśleć. Czyżby test mógł mnie tak oszukać? Kurde to nie była żadna mgiełka czy cień tylko wyraźna, różowa, gruba kreska.
92Tynka92
Elenaa mam nadzieję że tak właśnie jest bo właśnie wczoraj robiłam test o czułości 20 a dziś 10.
Okresu nie mam temp. wysoko jak na mnie więc sama nie wiem. Dzis będzie wiadomo co i jak:-) czekam na betę bardzo bardzo i dam znać na pewno.
Okresu nie mam temp. wysoko jak na mnie więc sama nie wiem. Dzis będzie wiadomo co i jak:-) czekam na betę bardzo bardzo i dam znać na pewno.
Aga30+
Jak masz testy owulacyjne to zrób piwinna wyjść druga kreseczka.Hej. Wyobraźcie sobie ze rano test negatywny a temp 36,9. Byłam na becie i wyniki w internecie około 21. Nie wiem co mam myśleć. Czyżby test mógł mnie tak oszukać? Kurde to nie była żadna mgiełka czy cień tylko wyraźna, różowa, gruba kreska.
ale teraz sprawdzam, mojej koleżance która miała inseminacje, i tak: chinski wskazuje córke, wg tego kalendarza owulacja była w Koziorożcu, wiec powinna byc córka, dodatkowo wtedy ksiezyc był między Nowiem, a Pierwsza kwartą więc córka. A będzie synek
Tynka jak tam test? Już 3ci raz wchodze na forum, aby sprawdzic czy coś napisałaś
Z synkiem, mi się sprawdził ten kalendarz, bo owulacja była w znaku Lwa Chiński też mi sie sprawdził.
Aga30+
Elenaa mam nadzieję że tak właśnie jest bo właśnie wczoraj robiłam test o czułości 20 a dziś 10.
No mi też na czulszym wyszedł bardzo ale to bardzo słabo te 20 są zdecydowanie lepsze
reklama
Paraplu
Jejku dopiero o 21?! A ja czekam jak na szpilkach!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: