reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elenaa Ten link pokazuje w jakim dniu (i określa godziny tez) jest znak męski lub żeński zodiaku. Sprawdzasz potem w jakim znaku był księżyc kiedy miałaś owulacje i niby ma się trafić z płcią. Na forum dziewczy to sprawdzaly i wiadomo jednym się sprawdza,drugim nie.

reklama
Elenaa mi się sprawdził ten kalendarz z synkiem i córką. Nawet chiński był trafiony.

Tynka pisz szybko jak test ;) umrę z ciekawości.

Chciałam Wam zdjęcie Piotrusia umieścić, tylko jakoś aplikacja się buntuje.

Tynka jak tam test? Już 3ci raz wchodze na forum, aby sprawdzic czy coś napisałaś :)

Z synkiem, mi się sprawdził ten kalendarz, bo owulacja była w znaku Lwa :) Chiński też mi sie sprawdził.

ale teraz sprawdzam, mojej koleżance która miała inseminacje, i tak: chinski wskazuje córke, wg tego kalendarza owulacja była w Koziorożcu, wiec powinna byc córka, dodatkowo wtedy ksiezyc był między Nowiem, a Pierwsza kwartą więc córka. A będzie synek :)

Hej. Wyobraźcie sobie ze rano test negatywny a temp 36,9. Byłam na becie i wyniki w internecie około 21. Nie wiem co mam myśleć. Czyżby test mógł mnie tak oszukać? Kurde to nie była żadna mgiełka czy cień tylko wyraźna, różowa, gruba kreska.

a może dziś miałaś test o innej czułości i dlatego nie było widac kreski?
U mnie był paradoks, bo testy o czułości 10 nie wskazywały kreski,a te 25 wskazywały.

Ogromne kciuki za bete !

Elenaa mam nadzieję że tak właśnie jest bo właśnie wczoraj robiłam test o czułości 20 a dziś 10.

Okresu nie mam temp. wysoko jak na mnie więc sama nie wiem. Dzis będzie wiadomo co i jak:-) czekam na betę bardzo bardzo i dam znać na pewno.

Hej. Wyobraźcie sobie ze rano test negatywny a temp 36,9. Byłam na becie i wyniki w internecie około 21. Nie wiem co mam myśleć. Czyżby test mógł mnie tak oszukać? Kurde to nie była żadna mgiełka czy cień tylko wyraźna, różowa, gruba kreska.
Jak masz testy owulacyjne to zrób piwinna wyjść druga kreseczka.
ale teraz sprawdzam, mojej koleżance która miała inseminacje, i tak: chinski wskazuje córke, wg tego kalendarza owulacja była w Koziorożcu, wiec powinna byc córka, dodatkowo wtedy ksiezyc był między Nowiem, a Pierwsza kwartą więc córka. A będzie synek :)

Tynka jak tam test? Już 3ci raz wchodze na forum, aby sprawdzic czy coś napisałaś :)

Z synkiem, mi się sprawdził ten kalendarz, bo owulacja była w znaku Lwa :) Chiński też mi sie sprawdził.

Elenaa mam nadzieję że tak właśnie jest bo właśnie wczoraj robiłam test o czułości 20 a dziś 10.

Okresu nie mam temp. wysoko jak na mnie więc sama nie wiem. Dzis będzie wiadomo co i jak:-) czekam na betę bardzo bardzo i dam znać na pewno.

No mi też na czulszym wyszedł bardzo ale to bardzo słabo te 20 są zdecydowanie lepsze

reklama

Jejku dopiero o 21?! A ja czekam jak na szpilkach!!! :):):):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry