reklama
Elenaa
Fanka BB :)
Airfix to teraz który dzien cyklu masz? u mnie dopiero 4 dc. Czyli jeszcze 2 cykle nic nie dzialamy, czekamy na czerwiec. Chyba ze stchórzę, bo troche się boje być w ciaży przy moim szogunku małym. Nie boję się mieć małej różnicy wieku u dzieci (bo jakby się udało w miare szybko to róznica będzie 2 lata), ale tego, że w ciązy pasowałoby się troche oszczędzać, nie dzwigac itp, a przy takim rocznym dziecku to raczej nie mozliwe aby odpoczywać w domu
Airfix -to dobrze zrozumiałam ze z odstępu 6 dni masz synka? No to akurat teraz wyszło jak chciałaś
Elenaa - jeszcze w życiu w szpitalu nie dostałam tylu leków, kroplowek dozylnie antybiotyków, p.bolowych itp. Także strasznie się cykam .
Elenaa - jeszcze w życiu w szpitalu nie dostałam tylu leków, kroplowek dozylnie antybiotyków, p.bolowych itp. Także strasznie się cykam .
Elenaa
Magic jak tam w domku z synkami? jak reakcja starszego synka na młodszego? :-)
Ja to mam jakąś alergie jak moje koleżanki mając jedną córkę, mówią, że drugą też chcą córke. Mam kilka takich koleżanek, i mnie to strasznie wkurza. Nie wiem czemu. A bo chłopcy gorsi czy jak???
Ja to mam jakąś alergie jak moje koleżanki mając jedną córkę, mówią, że drugą też chcą córke. Mam kilka takich koleżanek, i mnie to strasznie wkurza. Nie wiem czemu. A bo chłopcy gorsi czy jak???
Elenaa U mnie dokładnie ten sam tok rozumowania u koleżanek które mają corke- druga też chcą córkę. Nie obserwuję tego u znajomych co maja chłopców. Jak się pytam tych co mają corke czemu chcą druga to pada odpowiedz- bo tak. Jedna była sfiksowana na punkcie drugiej córki,i gadala ze nie przeżyje jak drugiej nie będzie, po 5 miesiącu jej się preferencje zmieniły a ginek potwierdził syna
Jadę w piątek do pani hematolog ,odpisala mi ze to najszybszy termin jaki może zaproponować. I tak super bo raz 10 miesięcy mi kazali czekać.
Magic,elisse No wlasnie, jak chłopcy?
Jadę w piątek do pani hematolog ,odpisala mi ze to najszybszy termin jaki może zaproponować. I tak super bo raz 10 miesięcy mi kazali czekać.
Magic,elisse No wlasnie, jak chłopcy?
Magic_87
Heyka dziewczyny
u nas jak na razie wszystko ok, starszy super zareagował na małego wprawdzie głośno sie bawi a innych ucisza hehe ale mały chyba juz w brzuchu się zahartował :-). Mały jest cudowny do zacałowania a do tego apetyt mu się rozbujał że hoho na cycu co 1- 1.5, mam nadzieję że pogoda sie nieco poprawi i wyruszymy na spacerek :-) bo już nie mogę wytrzymać w domu. Mąż za chwilkę wraca do pracy i zostanę z dwójeczką sama więc zobaczymy jak to wówczas będzie.
u nas jak na razie wszystko ok, starszy super zareagował na małego wprawdzie głośno sie bawi a innych ucisza hehe ale mały chyba juz w brzuchu się zahartował :-). Mały jest cudowny do zacałowania a do tego apetyt mu się rozbujał że hoho na cycu co 1- 1.5, mam nadzieję że pogoda sie nieco poprawi i wyruszymy na spacerek :-) bo już nie mogę wytrzymać w domu. Mąż za chwilkę wraca do pracy i zostanę z dwójeczką sama więc zobaczymy jak to wówczas będzie.
reklama
elisse
Magic synek się przyzwyczai ja od wczoraj sama. Jakoś daję radę. Jak ma na imię drugi? Podobni są do siebie?
Airfix ja pewnie i tak chciałabym się starać. Ciekawe co powie hematolog.
Miciurka ja w dzień spodziewanej @ wypiłam litr wódki na weselu nie wiedząc, że mam fasola
Elena ja jestem zakochana w chłopcach. Synek jest grzeczny. Zaraz go budzę na jedzonko.
Piotruś jest spokojny. Jak mi się uda, to wstawię zdjęcie. Lilianka mi pomaga i ma też swojego Piotrusia
Airfix ja pewnie i tak chciałabym się starać. Ciekawe co powie hematolog.
Miciurka ja w dzień spodziewanej @ wypiłam litr wódki na weselu nie wiedząc, że mam fasola
Elena ja jestem zakochana w chłopcach. Synek jest grzeczny. Zaraz go budzę na jedzonko.
Piotruś jest spokojny. Jak mi się uda, to wstawię zdjęcie. Lilianka mi pomaga i ma też swojego Piotrusia
Podziel się: