reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Sylwunia serduszko Ty moje..ahh wspolczuje Ci.
Wredna @ małpa przylazla...ale pociesz sie ze w ciązy wcale dolegliwosci nie jest mniej:-D:-D:-D:-D no dobra glupie to bylo ale chcialam Cie pocieszyc :)))))))
Nie opuszcze cię zabeczko Ty moja....bedziemy sie razem starac... :))))))
Beti trzymam kciukaski....ale by bylo jakby zaciąylo hehehhehe

reklama
witam z rana ...... ale Beti zafundowałać wczoraj moc emocji :tak::-D:tak: oby z dobrym skutkiem :tak:

a ja chyba Sylwia dolącze do Twojego grona :-( bo @ chyba jednak przyjdzie, wczoraj jak zawsze 4 dni przed zakuło mnie w boku a dzisiaj juz troszke wysypało czyli symptomy @ jednak :-(

pozdrawiam :tak:

Dzien dobry :)))
Jarzębinko nie martw sie!!! Nawet jesli @ przyjdzie trzeba "walczyc " dalej...zreszta co ja sie tu wymadrzam,,sama doskonale to wiesz! Czasem mysle jak to bedzie gdy zaczniemy sie tak intensywnie starac...troche sie tego obawiam..ale co ma byc to bedzie puki co czekam na wiosnę..i bociany :)
U nas nocka spokojna..mlody jak susel spal..tylko męzus nie dawal mi spac he he he
A gdzie nasze śpiochy? WSTAWAC!!!!

Witam dziewczynki;-)
Jarzębinko nie martw się kochana, jeżeli sie nieudało to nastepnym razem z monitoringiem napewno się uda!!!!
dziewczyny nie pamiętam czy Wam pisałam ale u każdej z nas są cykle bezowulacyjne... i ja tez takie miałam i wiedziałam ze ciazy w tym miesiacu niebedzie... ale to tak jak mowie tylko monitoring daje nam 100% pewnosc czy mozna spodziewac sie w danym miesiacy ciązy.... więc jarzebinko uwarzam że wszystko idzie w dobrym kierunku.... i jeszcze raz dziwewczyną ktore już długo probuja a nieudaje sie im to szczególnie polecam monitoring!!!

Buziaki zagladne popołudniu lece z małym do lekarza na kontrole....;-)

Witam dziewczynki;-)
Jarzębinko nie martw się kochana, jeżeli sie nieudało to nastepnym razem z monitoringiem napewno się uda!!!!
dziewczyny nie pamiętam czy Wam pisałam ale u każdej z nas są cykle bezowulacyjne... i ja tez takie miałam i wiedziałam ze ciazy w tym miesiacu niebedzie... ale to tak jak mowie tylko monitoring daje nam 100% pewnosc czy mozna spodziewac sie w danym miesiacy ciązy.... więc jarzebinko uwarzam że wszystko idzie w dobrym kierunku.... i jeszcze raz dziwewczyną ktore już długo probuja a nieudaje sie im to szczególnie polecam monitoring!!!

Buziaki zagladne popołudniu lece z małym do lekarza na kontrole....;-)

tak sobie podczytuje.... ja wlasnie chodze na monitoring, tzn bylam juz w 8dc i teraz jutro ide znowu to bedzie 12 dc. Gin powiedzial ze widzial wtedy duzy pecherzyk i prawdopodobnie owu bede miala dzis-badz jutro :tak: i ciesze sie ze poszlam bo zawsze sadzilam ze mam owu zdecydowanie pozniej, nawet nie przypuszczalam ze tak wczesnie moge ja miec, bo zawsze mialam cykle 31 dniowe a teraz cos mi sie poprzestawialo i mialam w zeszlym miesiacu 29 dniowe i okazalo sie ze wczesniej mam owulacje... takze rowniez polegam monitoring bo to super sprawa:tak::tak:
i takie pytanie do ciebie , czy ty zaciążyłaś podczas chodzenia nam monitoring?

Witam się witam , coby nie zpomniano o mnie :zawstydzona/y::-D:-p
Sylwia no cóz- przyszła @ i trudno się mówi.Jednak nie zostane sama na pozniejsze miesiące :-p:-D Ale doła chyba nie planujesz co? Bo zakopiemy odrazu.;-)
jarzebinko zobaczymy ... nie ma co prorokowac poki @ niet ;-) bedzie nas wiecej na "pozniej" :tak: Widocznie tak ma być .
Becia jak w pracy dziś.Rozmarzonaś pewnie jeszcze:cool2: Skup sie kobieto:-D Buziale
agnieszko ja to Cie bede "molestowac" jak bedzie moj czas:tak: Obys nas tu nie zostawiła do tylko;-)Podrap dzidziolka w piętke od e-ciotki.
Czarodziejko mrrr nie dał Ci mąż pospac...brzmi obiecujaco :-D obiecujaco dla Ciebie oczywiscie.
anufifi no to się cieszę :-p Bo juz sobie niewiadomo co myslałam:dry::-D
udanego dnia kobietki.

hej kochane ,
i ja sie z wami witam , ale zakatarzona ze masakra...Tomuś dzisiaj w nocy tez się męczył biedak i na dodatek spadł z łózka ...dlabelska noc ...wróciłam własnie od pacjentów i bede sie kurowac...olejek eukaliptusowy , czosnek i może cos będzie lepiej ....

Buziaki

Jarzebinko póki nie ma @ jest nadzieja ....

Kupiłam wiesiołek no i sie zastanawiam co robic .....

reklama
Margeritko a jak u ciebie z tymi starankami? Na kiedy to zostawasz? tzn kiedy zaczynacie wolac bociana?
Anufifi a ty kochana po co kupilas wiesiolek....masz problem ze śluzem? z jego brakiem?
Jarzebinko dokladnie dopuki @ nie ma jest nadzieja!!!!!
Marzenixx wlasnie to jest super w monitoringu ze wiesz kiedy owulka nawiedza..a jak wiadomo z miesiaca na miesiac moze to byc dzien wczesniej dzien poźniej a przy planowaniu plci ma to ogromne znaczenie!!!!!
ja to sie tylko czasem zastanawiam czy taki lekarz co robi usg nie pomysli sobie zem glupia ze co miesiac na usg latam?.....

Do góry