reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
oooj byłam ździebko rozczochrana:-D:-D:-):-) zobaczyłam dopiero jak poszłam do łazienki:-):-)
Aga na 28 mam taki sam jak tutaj:-)
wiecie co :-) moja adrenalina dziś przewyższyła moją prolaktynę o 100% chyba:-):-):-)

dziewczynki piszecie tyle, ze nie dam rady przeczytać....

trzymam kciuki za staranka...

u mnie przyjdzie poczekac na potwierdzenie płci jeszcze do 18 lutego, wczesniej usg nie planuje i tak do 13tc z uwagi na to, ze poroniłam 24.07.09 miałam co 2 tyg więc juz mam dość!!!....:-)

własciwie, to już mi wszystko jedno :-) więc i usg nic nie wniesie w tej sprawe bo jaka płeć ma byc taka bedzie, wazne by dzidzia rosła zdrowo...

Pozdrawiam was wszystkie i miłego wieczorku

już lecę Aga:-)
tylko ktoś by mi musiał wytłumaczyć jak ja mam to tam wszystko zrobić:-):-)bo narazie to mam profil i parę rzeczy powpisywane, ale wykres to mi się zrobić nie chce:-)

Aga testy owu robiłam, wyszły mi dwa dni pod rząd takie słabe kreseczki, u siebie nic nie czułam, nic nie bolało, tempka mi dziś skoczyła, wczoraj miałam 38,5 a dziś już 37,1
zobaczymy za 2 tyg się okaże:-)
Sylwia no ba!:-) pewnie, że pijemy:-) trza to opić koniecznie:-):-)

a tak w ogóle to dziękuje Wam wszystkim:-)

mnie tu nie bylo a widze ze tu jakies sexy sie dzialy :)
Beti mam nadzieje ze ustrzelicie takiego chlopaczka ze ho ho :))))
A ja pazurki mam wyglancowane a przy okazji od męza opier dostalam ze za dlugo mnie nie bylo..heheh

reklama
rób fotonka pazurków i pokaż nam tu kochana:-):-)a mężuś się poprostu stęsknił, a Ty łazisz gdzieś i łazisz:-):-):-):-)
oj słońce chciałabym bardzo, ale narazie nadziei aż takiej wielkiej to ja sobie nie robie, ale adrenalinka jeszcze jest:-)

Do góry