reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam ponownie.Nie no Beciaaa jak dla mnie bomba :-D:-D Kieliszek winka dzis za Twoje male sukcesy dzisiejsze ;-) Chata wolna..... nie pamietam takich czasow :sorry: Znaczy pamietam owszem - sie dzialo wtedy :zawstydzona/y::-D- ale to dawnoooo bylo :-D moze jednak cos z tej owulki zostalo :tak:
A pazurki Czarodziejki juz kiedys chcialam obejrzec to cos tam wymyslila i nie wstawial fotek:-D
pixella77 uwierz mi,ze zdrowie jednak dzieciaszka najwazniejsze.plec owszem ,ale to tak gdzies przy 3, 4 dzieciaszku ;-):tak::-D
Sylwus buziale , bo pewnie sie miniemy dzis ;-)
anufifi nie chcesz mnie ?:zawstydzona/y::sorry2:
sie bawcie kobietki- ja ide kapac ksiezniczke mlodsza i ... hmmm- jakis film i lozio;-)

reklama
już lecę Aga:-)
tylko ktoś by mi musiał wytłumaczyć jak ja mam to tam wszystko zrobić:-):-)bo narazie to mam profil i parę rzeczy powpisywane, ale wykres to mi się zrobić nie chce:-)

cytuje swojego posta, bo jak tak poczytałam to wyszło inaczej niz chciałam to przekazać
z tym wykresem, to nie to ,że ja nie chce sama zrobić, tylko, że mi nie wychodzi, może dlatego ,że gubię się tam

Margaritko mam nadzieję, że z owulki zostało, ale nie chcę się tak bardzo nakręcać, za 2 tyg się okaże:-) mój mowi, że już za tydzień będzie wiadomo:-)ale skąd?:-) No właśnie Czarodziejko teraz chcemy prawdziwe pazurki, a nie substytut:-):-):-) Margarittko kochana śpij słodko i spokojnie, ucałuj dziewczynki:-) do jutra:-)

Sylwia i Ty wredoto mnie opuszczasz :p :p :-) :-) :-)
buziaki kochana :-) :-) :-)

Sylwuś wygoń ją:-) po co Ci ona:-):-) powiedz, że takich gości to my tu nie lubimy:-):-)
jasne kochana śpij słodko, mam nadzieję, że mocno brzusio nie będzie bolał i spokojnie pójdziesz lulu

Margerita pewnie że chce ....:)

Czarodziejko ..oj działo się ...
mój tez mnie opiernicza jak z pazurkami chodzę , a jak nie opiernicza to sie nabija ze takie pierdoły robie i się śmieje:-D:-D:-D , ale to facet ...rozumek malutki...trzeba wybaczyc

BETI ...MOCNO ZACISKAM KCIUKI KOCHANA

pamietam kochana , i bardzo bym chciała tej obietnicy dotrzymac ...ja ide w poniedziałek na monitoring , no i nie wiem czy nie na zastrzyk na pęknięcie ....nie wiem co sie będzie działo

reklama
Do góry