reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
reklama
a więc tak moje kochane:-)
byłam dziś na monitoringu rano, trochę się naczekałam bo kolejka straszna, mój pojechał ze mną bo z pracy zwiałam:-):-)
pan doktor wymierzył wszystko i mów, że on to tu żadnego pęcherzyka znowu nie widzi:-(, ale za chwilkę mówi, że prawdopodobnie może juz było bo w okolicy jajnika jakiś płyn i strzępki sa:-), nie daje głowy, że to naprawdę był pęcherzyk, ale kazał mi się szybko ubrać i do domku na bzykanko(dosłownie tak powiedział) lecieć, bo już może być za późno:-)
mój czekał na mnie, jak wyszliśmy doktor mówi, szybko żonkę i do pracy bo szkoda czasu:-), więc my w autko, pędem do domku:-), już nawet nie myślałam, że od ponad 2 godz nie ma mnie w pracy a do tego kontrol mamy i mnie pewnie szukaja (a na dodatek to właśnie mnie dziś mieli kontrolować:-D:-) )ale co tam, tutaj sprawa wyższej wagi i przyszłego zycia więc co tam kontrola:-):-)
w domku, że po abstynencji:-) dość szybko było po sprawie
:-D:-D:-):-) potem świecę zrobił:-D:-D:-):-):-) galoty na dupe i do pracy:-):-), wpadam po cichutku, siadam do komputera, a za chwile wpada kumpel z kanc. , ja gdzie kontrol?, a on nie mogli się ciebie doczekać i pojechali, a na dodatek to sami nie wiedzieli co mieli tak naprawdę kontrolować bo to nowość u nas to co robię, program pilotażowy więc nie wiedzą co i jak, a że mnie nie było to nie miał kto im wytłumaczyć:-D:-D:-):-)

także kochane moje, może i było rzeczywiście za późno, ale iskierka mała jest:-):-):-)później trzeba znowu poprawić hehe:-D:-):-)

Do góry