reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi, nie pamiętasz mnie pewnie, ale pod starym nickiem byłam jako patrysia86/patrysia* :) Pisałam z Wami tutaj, jak była Gosia, Kinga, Renia, Kasia, Paulina, Jola... (nie pamiętam ich nicków, dlatego piszę po imionach) :) Bardzo się cieszę, że udało Ci być poraz 3 mamusią :) Gratulację!!! Pamiętam, jak miałaś problemy z mięśniakiem? Przez, którego nie mogłaś zajść w ciążę. Doczytałam, że maluszek w brzuszku to chłopczyk, czyli będziesz miała 3 muszkieterów, tak jak ja! :D Zdrówka życzę, dobrze przebiegającej ciąży, porodu bez komplikacji. Jeszcze raz ogromne gratki!!! :))))

reklama
Ja z Kingą, Gosią, Jolą, Pauliną i Renią też mam kontakt na FB. Ale najbardziej z Kingą i Gosią, bo piszemy prawie codziennie ze sobą. Z resztą tyle co zdjęcia itp. ktoś da. Oj tak, wspomina się te czasy bardzo dobrze :) Aż się zatęskniło :D

Anufifi O juz nie długo do spotkania z małym księciem :) czy imię masz wybrane dla misiaczka ?

Niestety ale forum sie całkowicie wyludniło , szkoda... Ale jest na nim masa informacji które być może komuś sie przydadzą, może ktoś jeszcze bedzie chciał spróbować. Dla mnie choćby w 1% miało to pomoc, to warto walczyć o spełnienie marzeń.

Airfix u nas imię już chłopcy dawno wybrali i będzie Krzyś.
7 lat temu tu na forum wrzalo. Wieczory soedzalysmy wspólnie i całe dnie kilka Godzin nieobecności i byłaś kilka stron w plecy. Fajnie było.

reklama
I ja pamietam jak prawie 2,5 roku temu jakoś dołączyłam ze czasem nie szło nadrobić nowych postów. Najważniejsze ze z dalej mamy ze sobą kontakt co nie które na FB , i czasem tez nie złe potrafimy sie zagadać hihi

Do góry