reklama
elisse
Fanka BB :)
Tynka nie załamuj się. Niektórych sytuacji nie można przeskoczyć.
Magic, anuffi nie wiem czemu jest tak, że każdy powinien mieć od razu parkę. Fajnie doświadczyć tego, ale niektórzy tragedię robią jak są siostry, bracia. Ja tam cieszyłabym się z drugiej córy i trochę mi szkoda, że niektórych sukienek drugi raz nie ubiorę
Magic, anuffi nie wiem czemu jest tak, że każdy powinien mieć od razu parkę. Fajnie doświadczyć tego, ale niektórzy tragedię robią jak są siostry, bracia. Ja tam cieszyłabym się z drugiej córy i trochę mi szkoda, że niektórych sukienek drugi raz nie ubiorę
so_happy
hej
kiedyś dużo się udzielałam na tym watku teraz nie piszę dlatego, ze po prostu nie wierzę w planowanie,
mam synka mimo że z planowania miała byc 100 % dziewczynka,
mały jest cudowny, kochany i smiać mi się z siebie chce że takie cuda wyprawiałąm zeby miec dziewczynkę
jestem spełniona w 100 % jako mama ,
mam 4 synów i mogłabym miec jeszcze 2 tylko nie stać mnie na to,
dzieci to największy cud, bez względu na płeć
a tutaj mój najmłodszy , pozdrawiam Wszystkie i życzę spełnienia marzeń
kiedyś dużo się udzielałam na tym watku teraz nie piszę dlatego, ze po prostu nie wierzę w planowanie,
mam synka mimo że z planowania miała byc 100 % dziewczynka,
mały jest cudowny, kochany i smiać mi się z siebie chce że takie cuda wyprawiałąm zeby miec dziewczynkę
jestem spełniona w 100 % jako mama ,
mam 4 synów i mogłabym miec jeszcze 2 tylko nie stać mnie na to,
dzieci to największy cud, bez względu na płeć
a tutaj mój najmłodszy , pozdrawiam Wszystkie i życzę spełnienia marzeń
Ostatnia edycja:
anufifi
tęsknię...
So_happy nic dodać nic ujac. Gdyby było.mnie stać już dziś planowaliśmy kolejne dzieci bez planowania płci. Żadnego z moich chłopców nie zamieniłem na dziewczynkę. Dobrze mi wśród facetów ;-)
Najmłodszy twój Słodziak
Najmłodszy twój Słodziak
anufifi
tęsknię...
Czuję się super jak w każdej ciąży. Staram.się korzystać z tego stanu ile.mogę. Będzie Krzyś... Tak wybrali chłopcy
elisse
So happy jaki słodziak nic tylko przytulać
Anuffi fajne imię. U nas będzie Piotruś
Tak faktycznie najważniejsze dla nas wszystkich jest, by doczekać się zdrowego dziecka. Płeć to jest tylko taka kropeczka. Każdego malucha kocha się ponad wszystko.
Anuffi fajne imię. U nas będzie Piotruś
Tak faktycznie najważniejsze dla nas wszystkich jest, by doczekać się zdrowego dziecka. Płeć to jest tylko taka kropeczka. Każdego malucha kocha się ponad wszystko.
reklama
Podziel się: