reklama
92Tynka92
Fanka BB :)
Aga mialabym wysoka gorączkę i nie moglabym się dotknąć w okolicy jajników. Ja mam bóle jakby okresowe i ciągnie mnie prawy jajnik. Żadnego śluzu albo uplawow nie mam. Może ze stresu spóźnia mi się okres bo ostatnio na brak wrażeń i emocji nie narzekam. Może w poniedziałek skocze na bete. Chyba ze się do tego czasu juz wszystko wyjaśni.
92Tynka92
Tez tak myślę. Będę miała jasny pogląd na tą sytuacje. Tak liczylam ze będę kwietniowka, potem zależało mi na czerwcu bo to rocznica ślubu i moje urodziny. Teraz nastawilam się na lipiec i to tak, ze aż zła na siebie jestem, a znając życie bobas się pojawi jak się będę tego najmniej spodziewac.
Aga30+
No właśnie mnie też tak rozpiera czuję jak bym miała balonik w środku a pobolewa mnie jak na okres. Już nie pamiętam mojej ciąży ostatniej bo było to 10 lat temu eh. Czuję sie jak bym była pierwszy raz w ciąży. Magic a wymiotujesz? Ja jeszcze nie, a jestem w 6 tygodniu. W poprzednich dwóch ciążach wymiotowałam.
Magic_87
Aga30+ mi w tej ciazy mdlosci i wymioty zaczely sie wlasnie w 6tc a skonczyly okolo 15 chociaz jeszcze mam dni ze mnie mdli. Tez sie czulam jakbym pierwszy raz byla w ciazy a moj synek niedlugo skonczy 3 latka takze to nie az tak dawno temu, nawet lekarzowi o tym mowilam bo sie martwilam ze mnie tak pobolewa. Ta ciaza zupelnie inaczej u mnie przebiega, tez do tej pory jak cos wiecej wypije odrazu to mam straszne parcie na pecherz na samym poczatku tez tak mialam i mi zostalo moze maluszek nizej buszuje :-)
reklama
Magic_87
Aga30+ w 13tc lekarz powiedzial ze chlopczyk, takze drugiego synka. Aga teraz wysyp chlopcow wiec moze Ci sie udalo, moja kuzynka rodzi miesiac przedemna i tez chlopca tylko ze ona byla mega nastawiona na dziewczynke i doznala szoku:-)
Tynka jak bedziesz tylko mogla pisz jak tam beta:-)trzymam &&&&
Tynka jak bedziesz tylko mogla pisz jak tam beta:-)trzymam &&&&
Podziel się: