reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Sylwuś szkoda że się nie udało tym razem :blink: ale widzę że nie jesteś w dołku, a to dobrze, ja już bym pewnie chlipała.. Następny cykl na pewno będzie owocny!!!:-) Trzymam mocno kciukasy ;-) A jak serduszkowałaś w tym cyklu?
Buziaki!
Pyszczek.. bo juz wczoraj od rana przerabialam dolek..gdzies do popoludnia:tak:a dzis luzik.. trudno nie udalo sie zal ..no ale trzeba isc dalej;-).. KOchana jesli sie uda to dopiero i niestety czerwiec dopiero:-( i to mnie najbardziej martwi ..no ale nic nie poradze:-).. Tym razem jak zwykle do 11dc poznym wieczorem;-) bo strasznie bym chciala dziewczynke:zawstydzona/y:..no ale jeszcze dluga droga przed nami;-)Trzymam za Ciebie kciukaski;-) Buziaczki;-)

reklama
Sylwuś ja się dowiedziałam od dziewczyn że wiesiołek bierze się od pierwszego dnia cyklu do owulacji :tak: i też biorę Oeparol w tym cyklu ;-)

Sylwuś ja też tak zawsze mam że pierwsze godziny jak przyjdzie @ to żal i rozczarowanie i łzy, ale po jakimś czasie przechodzi...tak jak napisałaś jest żal, ale trudno trzeba iść dalej, bo dołowaniem się już nic się nie zmieni. Ale i tak zasze jak przychodzi kolejna @ to smutno...A dlaczego napisałaś że u Ciebie dopiero czerwiec wchodzi w grę?
Ty masz to szczęście że jesteś już mamą super synków :-) więc teraz musisz wytrzymać i cierpliwie czekać na dziewuszkę, ale pomyśl jaka będzie radość jak się doczekasz...:-):-):-):tak:
Anufifi też walczy o córeczkę, więc nie jesteś sama :tak:
No i ja też trzymam mocno kciuki za następny Twój cykl ;-)
Buźki

Pyszczek..przepraszam Kochana ale musialam chlopakom dac jesc ;-).. Dziekuje za info o wiesiolku juz 1 wzielam kapsulke:-D.. Tak dobrze przeczytalas ze w czerwcu ..:tak: bo inaczej sie nie da.. a wiatropylna nie jestem:-D:-D.. do konca marca.. a od kwietnia ..nie bardzo booo ... niechce rodzic w zimie..bo niechce po raz 3 byc przy porodzie i po bez meza.. :-(.. Wiec musze poczekac do czerwca.. bo to termin na marzec wiec mozna od czerwca .lipiec..sierpien..smialo dzialac:sorry::sorry: Buziaczki do potem :))

Czarodziejka..wytrzymam :-D:-D:-D
Bo za dobrze znam scenariusz jak jest sie samej:eek:.. I nie chce tego znow przerabiac:sorry:..a w zimie na bank mojego nie ma..wiec musze czekac:sorry:.. A jeszcze bedzie tak ze wszystkie zaciazycie i zostawicie mnie tu sama:-D:-D:-D

reklama
hej dziewczynki...wróciłam z pracy własnie was nadrabiam...

Sylwus co to ten oeparol ? ???? bo ja tez ze sluzem mam kiepsko to bym sobie kupiła ??? to na sluz????

Sylwia to moje GURU ze swoim podejściem ...ideał poprostu cierpliwa , spokojna :).

Pyszczek co z tym samopoczuciem twoim????
ja własnie złapałam katarek cholercia od Tomusia

Do góry