reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie słodkie :))))
Jestem pierwsza sposród wczorajszych imprezowiczek :)))))
się usmialam wczoraj z Tymi wariatkami :)
Jarzębinko to czekamy z niecierpliwoscią na twoj tescik i zeby okazal sie piekny dwu kreseczkowy :)
Aniu pewnie Zapraszamy na imprezke kiedy tylko chcesz...zorganizujemy Ci jakies driny bezalkoholowe :)
Moltizerka to takze trzymam kciuki i pomyslny koniec :))))

reklama
Czesc kobietki.Kolejna posiadówka przy drinach beze mnie:eek::-( Se poczytałam tylko:-D Szaro buro za oknem - brrrr.Pewnie to ma tez wpływ na samopoczucie:dry:
Tak mi jakoś...:confused:
Nie mniej jednak pozdrawiam Was wszytskie i kazdej po buziaku sle ;-)

ależ tu sie działo ...kurza twarz i to beze mnie !!!!!!....no nic nastepnym razem może sie załapię :)

jak tam dziewuszki samopoczucia....

Tak sobie myslę ze my jakis zlot musimy zrobić ...koniecznie

No Dziewczyny zabalowały późnym wieczorem, jak zwykle ;-) fajnie Wam :-)

Indygo mam nadzieję że zobaczysz te dwie kreseczki, ja mam podobnie jak Ty - cykle 26 dniowe, wprawdzie czasem dzień mniej, a czasem dzień więcej, ale tak średnio to 26 dni :-) i w tym cyklu mam zamiar też 12 albo 13 dnia serduszkować, zobaczymy co z tego wyjdzie. A Ty tylko raz w tym cyklu serduszkowałaś w dni płodne? Tzn tylko ttego 12,5 dnia? Bo właśnie tak się zastanawiam i sama już nie wiem czy może poserduszkować 12, 13 i 14 dnia...tylko żeby zmęczenia materiału nie było :-D hihi

Anufifi u mnie dzisiaj samopoczucie takie sobie , pogoda szaro-bura, coś mnie głowa pobolewa.. :baffled:

Beti, Czarodziejka, Sylwia ściskam Was mocno babeczki :-)

Miłego dnia wszystkim!

Kurde, 4 dni do owulki, a ja w ogóle prawie śluzu nie mam, tzn mam ale mało i ciągle taki mleczny...:eek: w tym cyklu muszę wytropić ten przejrzysty i rozciągliwy, bo wcześniej jakoś nie zwracałam na to uwagi za bardzo..:sorry2:

Indygo mam nadzieję że zobaczysz te dwie kreseczki, ja mam podobnie jak Ty - cykle 26 dniowe, wprawdzie czasem dzień mniej, a czasem dzień więcej, ale tak średnio to 26 dni :-) i w tym cyklu mam zamiar też 12 albo 13 dnia serduszkować, zobaczymy co z tego wyjdzie. A Ty tylko raz w tym cyklu serduszkowałaś w dni płodne? Tzn tylko ttego 12,5 dnia? Bo właśnie tak się zastanawiam i sama już nie wiem czy może poserduszkować 12, 13 i 14 dnia...tylko żeby zmęczenia materiału nie było :-D hihi
Raz ok 8-9 dc a potem 12,5 dc a owu mam różnie tak ok 13-14 dc. Celowałam w dziewczynkę dlatego w owu nie było już przytulanek ale myślę że i tak przeholowałam :-D

reklama
Witam kobietki;-)
sylwia, czarodziejko, beti wy to macie temperament jeszcze anuffi brakowalo.....:tak::-D

pyszczek masz racje serdu**** w pierwszym dniu rozciagliwego sluzu , ja przynajmniej tak robiłam ;-):tak:

oki babeczki ide obiad gotować ,potem do Was zaglądne ,buzioleeeee dla wszystkich i kazdej pokoleiiii

Do góry