reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
tylko chyba później niż na 7go lutego, bo będę brała luteinę od 4 dnia po owulce, na wydłużenie fazy lutealnej, a to wydłużyło mi ostatnio cykl z 26 na 31 dni, więc jeśli i tym razem tak bedzie monitoring też sie przesunie...

to jak długie masz cykle???? bo jeżeli 31 dniowe to owulka chyba raczej koło 16-17 dc a nie koło 13 ...... o ile ja dobrze kombinuje ......... więc może warto i serduszkowanie przedłużyć czyli od 12 dc co drugi dzien do 18 dc?????? :tak:

Sylwia, ale nawet jak zaciązymy to i tam samej Ciebie tutaj nie zostawimy :tak: chociaz ja też się zastanawiam, czy jakby co to staranek nie odłozyć na jakieś 2-3 miesice, aby nie załapac sie na końcówke rok to po pierwsze, a po drugie troszke odpocząć i przejść do tego wszystkiego do porządku dziennego, poprostu wyluzować i sobie odpuścić :tak::tak::tak: przejść sie do gina, zrobić badanka, ....................... :tak:

Czarodziejka..trzymam za slowo:-D:-D
Anufifi.. KOchana jaka ja tam cierpliwa:-D ... moze czasami:sorry2: Oeparol to ten olej z wiesiolka na poprawe sluzu..kupilam wlasnie zeby przetestowac jak to dziala;-) ... A co z kawka?? w razie czego to lepiej Ci sie urawc do poludnia czy popoludniu??;-):-)

To ja tez kupie sobie ten wiesiołek bo skoro ja mam miec zastrzyk na pekniecie to sie sluzem sugeroac nie musze tylko wazne zeby był....

A na Kawke z Toba kochana to o każdej porze dnia i nocy:tak::tak::tak: , ale do południa to na luzie mogę totalnym

Uffff dziewczzynki to dobrze ze nie bede sama...:-) bo w grupie razniej:sorry2::-D ..
Jarzebinka.. no ja jak pisalam tez niecche w zimie hehe:-D
Anufifi .. a w sobote jak??:-) Bo moj maly koniecznie chce jechac po jakas gre:-D:-D wiec musialabym go zabrac.. starszy ma szlaban wiec niech siedzi sobie w domku:-)

reklama
Czarodziejka a pasuje ci w sobote w Galerii???? :-):-):-):-) to przyjeżdzaj

Sylwuś może byc bo mam własnie jechac do koleżanki która w piatek rodzi córcie :-):-):-):-)wiec jak sie już wyrwę to pasuje.....

Do góry