reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Panna myszka u mnie w rodzinie tez sami chlopcy dlatego jak okaze sie ze pod serduszkiem nosze coreczke to chyba poplacze sie juz u lekarza.

Elisse a jak tam twoja malutka w przedszkolu?

Ostatnia edycja:
Napiszę o staraniach jak tylko chwilę znajdę. Może wieczorem się uda.

Antybiotyk podnosi ph. Bardzo szybko ph podnosi napój z sody.

Magic może już niedługo się dowiesz. Córka chora teraz. W przedszkolu niestety ciężko.

Maran ogromne gratulacje.
Elisse super ze synus bedzie.
Illiaczku co u ciebie kochana?
Airfix na jakim etapie cyklu jestes ?

U mnie wszystko na nie ze staraniami. Powinnam zaraz w plodne dni wchodzic a tu @ dopiero sie konczy. M musi wczesniej do pracy wracac takze w sobote wyjezdza.zobaczymy sie dopiero przed swietami. :(

Ania_21 U mnie również nic z cyklu nie będzie. 10dpo i ani cienia na teście. Zero objawów prócz tych świadczących o zbliżającej się @,nawet glowa już mnie zaczyna bolec-standard 3dni przed @. Kolejne starania w maju...

reklama
Maran ogromne gratulacje oraz duzo zdrowka dla Ciebie i Twojej ksiezniczki

Airfix a moze za wczesnie na dzisiejszy test ja robilam dopiero 12dp i byla tylko bardzo delikatna kreseczka, takze na spokojnie.

Elisse moj maly teraz wrocil po przerwie co sie przyzwyczai do przedszkola to zachwilke lapie katar i znowu przerwa:-( placzka jak go zostawiam w przedszkolu ale podobno pozniej ladnie sie bawi, moj m jest przeciwny przedszkolu i chce aby maly zostal w domu.

Do góry