reklama
Magic_87
Fanka BB :)
Magic A ja czuje ze u Ciebie córeczka będzie bardzo Ci tego życzę.
Airfix fajnie by bylo gdybys miala racje :-)
anufifi
tęsknię...
Maranatha gratuluję kochana . zdrówka dla Was
Maran ogromne gratulacje.
Elisse super ze synus bedzie.
Illiaczku co u ciebie kochana?
Airfix na jakim etapie cyklu jestes ?
U mnie wszystko na nie ze staraniami. Powinnam zaraz w plodne dni wchodzic a tu @ dopiero sie konczy. M musi wczesniej do pracy wracac takze w sobote wyjezdza.zobaczymy sie dopiero przed swietami.
Elisse super ze synus bedzie.
Illiaczku co u ciebie kochana?
Airfix na jakim etapie cyklu jestes ?
U mnie wszystko na nie ze staraniami. Powinnam zaraz w plodne dni wchodzic a tu @ dopiero sie konczy. M musi wczesniej do pracy wracac takze w sobote wyjezdza.zobaczymy sie dopiero przed swietami.
Ania_21 U mnie również nic z cyklu nie będzie. 10dpo i ani cienia na teście. Zero objawów prócz tych świadczących o zbliżającej się @,nawet glowa już mnie zaczyna bolec-standard 3dni przed @. Kolejne starania w maju...
reklama
Magic_87
Fanka BB :)
Maran ogromne gratulacje oraz duzo zdrowka dla Ciebie i Twojej ksiezniczki
Airfix a moze za wczesnie na dzisiejszy test ja robilam dopiero 12dp i byla tylko bardzo delikatna kreseczka, takze na spokojnie.
Elisse moj maly teraz wrocil po przerwie co sie przyzwyczai do przedszkola to zachwilke lapie katar i znowu przerwa:-( placzka jak go zostawiam w przedszkolu ale podobno pozniej ladnie sie bawi, moj m jest przeciwny przedszkolu i chce aby maly zostal w domu.
Airfix a moze za wczesnie na dzisiejszy test ja robilam dopiero 12dp i byla tylko bardzo delikatna kreseczka, takze na spokojnie.
Elisse moj maly teraz wrocil po przerwie co sie przyzwyczai do przedszkola to zachwilke lapie katar i znowu przerwa:-( placzka jak go zostawiam w przedszkolu ale podobno pozniej ladnie sie bawi, moj m jest przeciwny przedszkolu i chce aby maly zostal w domu.
Podziel się: