reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Panna myszka u mnie w rodzinie tez sami chlopcy dlatego jak okaze sie ze pod serduszkiem nosze coreczke to chyba poplacze sie juz u lekarza.

Elisse a jak tam twoja malutka w przedszkolu?

Ostatnia edycja:
Napiszę o staraniach jak tylko chwilę znajdę. Może wieczorem się uda.

Antybiotyk podnosi ph. Bardzo szybko ph podnosi napój z sody.

Magic może już niedługo się dowiesz. Córka chora teraz. W przedszkolu niestety ciężko.

Maran ogromne gratulacje.
Elisse super ze synus bedzie.
Illiaczku co u ciebie kochana?
Airfix na jakim etapie cyklu jestes ?

U mnie wszystko na nie ze staraniami. Powinnam zaraz w plodne dni wchodzic a tu @ dopiero sie konczy. M musi wczesniej do pracy wracac takze w sobote wyjezdza.zobaczymy sie dopiero przed swietami. :(

Ania_21 U mnie również nic z cyklu nie będzie. 10dpo i ani cienia na teście. Zero objawów prócz tych świadczących o zbliżającej się @,nawet glowa już mnie zaczyna bolec-standard 3dni przed @. Kolejne starania w maju...

reklama
Maran ogromne gratulacje oraz duzo zdrowka dla Ciebie i Twojej ksiezniczki

Airfix a moze za wczesnie na dzisiejszy test ja robilam dopiero 12dp i byla tylko bardzo delikatna kreseczka, takze na spokojnie.

Elisse moj maly teraz wrocil po przerwie co sie przyzwyczai do przedszkola to zachwilke lapie katar i znowu przerwa:-( placzka jak go zostawiam w przedszkolu ale podobno pozniej ladnie sie bawi, moj m jest przeciwny przedszkolu i chce aby maly zostal w domu.

Do góry