reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elisse Ja w szpitalu od dzis, rano zrobili masaz szyjki i caly dzien tu siedziałam/lezalam na prozno bo i co bylo robic, ale nic nie ruszylo, wiec jutro od 8:30 beda zaczynac indukcje, jest nas poki co 4 babki w kolejce ;) wiec wychodzi na to, ze jutro sie bobas wykluje... ;)

reklama
Magic_87 wszystkie drogi prowadzą do Poznania :) a jesteś z okolic Poznania czy z innej części Polski? :)

Airfix Wszyscy z Kielc jeżdzą studiować gdzie indziej m.in, do Krakowa a Ciebie tu przywiało :p ale widzę że masz tak jak ja z nauką, bo ja żeby zająć czas robię od tego roku podyplomówkę i zapisałam się na angielski :)

Anufifi, Elisse Poznań wymiata :p

Elisse gratuluje!! cieszę się bardzo, że Twoje marzenie się spełniło!! :) a mogłabyś opisać tutaj swoje starania póki jestes tak "na świeżo" bo komuś może się przydać na chłopczyka ;) a pozatym będzie można się poduczyć co wyelminować w staraniach o dziewczynkę ;)

Elisse wiedzialam!!!! Jupiii ale sie ciesze normalnie smieje sie sama do siebie, kurka czulam jak nie wiem co ze bedziesz miala chlopca. Zobaczymy kto tam moj brzuszek zamieszkal fajnie by bylo gdyby sie sprawdzilo to co wczesniej napisalam, chyba ubiore sie na rozowo hehes

Paulina ja jestem z wielkopolski takze Poznan jest mi wmiare bliski:-)

Maran &&&& oby malenka bez problemu sie wyklula.

hejka
Maran trzymam kciuki za szybki porod :tak:
elisse gratuluje i zazdroszcze chlopczyka :-):-)

ja zaczynam staranka pod koniec pazdziernika dokladnie 30 dni plodne boje sie jak choler jeszcze teraz pecherz zapalenie mi sie przyplutalo mam co jakis czas przewlekle a czy antybiotyk zmienia cos w diecie slyszalam ze podnosi ph organizmu oby bo mierzylam paskami to slabo mam 5.0 narazie :crazy:

reklama
Panna Myszka a w którym miesiącu, czy tygodniu ciąży lekarz dojrzał się u Ciebie synka?

w 13tc mówił że jest coś między nogami, ale bardziej skłaniał się że to wargi sromowe.
17tc ewidentnie BabyBoy :)
W pierwszej ciąży dowiedziałam się w 25tc że będzie synek

PannaMyszka Moja koleżanka w 13tyg dostała zdjęcia z usg,profil i potty shot- chłopak bez dwóch zdań pomyślałam i to samo lekarz powiedział. Normalnie widać było jakby jajeczka i co najważniejsze siusiaka.Teraz jest po polowkowych - na 75% dziewczynka ma być! Te jajeczka na zdjęciu mogły być wargami sromowymi,a ten siusiak chyba pepowina albo paluszkiem dziecka :) kolejna rok temu urodziła corke i jakież było dla niej to zdziwienie bo miał być chłopak; nawet po przyjęciu do porodu lekarz stwierdził chlopca-u niej 3 lekarzy się pomyliło. Moja lekarka mowila- ze 100% jest tylko po porodzie :)

Nieee. Airfix, nie ma szans. Na bank były duże jajeczka i duży siurak. Sama widziałam na własne oczy, zresztą ja to od samego początku czułam. Wczoraj moja kuzynka urodziła trzeciego synka ;) więc stwierdziłam że może i jak spróbuję hahaha!

Magic teraz Twoja kolej.
Airfix, Paulina kciuki za testowanie.

Gratulacje! Wiedziałam, czułam!
W mojej okolicy same chłopy się rodzą, w mojej rodzinie też....chyba łatwiej o chłopca!

Do góry