reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix ja jestem z Kielc także Kraków nie daleko więc wierze że u Ciebie śniegiem również sypnęło porządnie :) kurde ale późno się dowiadywałyście :p ja chyba w czwartek na bHCG polecę :)

reklama
Elisse poki co to na gardlo tantum verde i mi przeszlo zostal katar walcze z num plukaniem zatok ale najbardziej uporczywy jest kaszel biore syrop dla kobiet w ciazy do tego syrop z cebuli. Ciekawa jestem jak tam u Ciebie po podgladanku?:-) Ja tez studiowalam w Poznaniu:-)

Paulinka Do Kielc mam nie daleko;) Studiowalam tam i od przyszłego roku znów zamierzam. Ja w czwartek bobo testa sikanego zrobię bo u nas na wynik bhcg bym do poniedziałku czekała.

No to jestem. Ja też studiowałam w Poznaniu :D :p

A odnośnie wizyty jutro muszę jechać zrobić tą awidność. Maluszka też podglądałam.

Pytam się, czy coś widać. Patrzy od dołu i mówi, że wygląda na dziewczynkę. Mąż mina niezbyt zachwycona, a nie mówiłem..

Po czym stwierdza, że chyba coś się do nóżki przykleiło. I jak nic siusiak na 90 %. Pępowina na pewno nie :D. Dlatego polepszę trochę statystyki. Nadal nie mogę uwierzyć, że się udało.

Magic teraz Twoja kolej.
Airfix, Paulina kciuki za testowanie.

Będzie chłopak, tralala :D

reklama
Do góry