reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix ja jestem z Kielc także Kraków nie daleko więc wierze że u Ciebie śniegiem również sypnęło porządnie :) kurde ale późno się dowiadywałyście :p ja chyba w czwartek na bHCG polecę :)

reklama
Elisse poki co to na gardlo tantum verde i mi przeszlo zostal katar walcze z num plukaniem zatok ale najbardziej uporczywy jest kaszel biore syrop dla kobiet w ciazy do tego syrop z cebuli. Ciekawa jestem jak tam u Ciebie po podgladanku?:-) Ja tez studiowalam w Poznaniu:-)

Paulinka Do Kielc mam nie daleko;) Studiowalam tam i od przyszłego roku znów zamierzam. Ja w czwartek bobo testa sikanego zrobię bo u nas na wynik bhcg bym do poniedziałku czekała.

No to jestem. Ja też studiowałam w Poznaniu :D :p

A odnośnie wizyty jutro muszę jechać zrobić tą awidność. Maluszka też podglądałam.

Pytam się, czy coś widać. Patrzy od dołu i mówi, że wygląda na dziewczynkę. Mąż mina niezbyt zachwycona, a nie mówiłem..

Po czym stwierdza, że chyba coś się do nóżki przykleiło. I jak nic siusiak na 90 %. Pępowina na pewno nie :D. Dlatego polepszę trochę statystyki. Nadal nie mogę uwierzyć, że się udało.

Magic teraz Twoja kolej.
Airfix, Paulina kciuki za testowanie.

Będzie chłopak, tralala :D

reklama
Do góry