reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paulinka Ja jestem 4dpo,także jeszcze trochę do testu. Staraliśmy się od 11-14dc w pik. Wyszło ze ok 16h przed owulacja,która według mnie była w 15dc -więc nijak na dziewczynkę. A ovyfriend wyznaczył nawet owulacje na 14dc czyli jeszcze lepiej. Co już będzie :) Trzymam kciuki żeby to był Twój cykl &&&&

reklama
Airfix a kiedy zamierzasz testować, będziesz robiła test z krwi czy z moczu? Ja jedyne co zrobiłam na dziewczynkę to aplikowałam SYLK i to by było na tyle :)

Paulinka Test z moczu zrobię ok 10dpo i 12dpo,jeśli cos by się pokazało to może wtedy bete-choć nie wiem czy dam radę bo za 7-10dni musze jechać robić badania hematologiczne które mam zlecone ale nie zrobione z uwagi na ból gardła i zatoki,a tam bety mi nie zrobią ,a u nas nie chcą mnie kluc za często bo nie ma już gdzie, mam zrosty,problemy potem z reka-musze miesiac czekac.

Paulina Elisse w poniedzialek ma podgladanko takze moze sie juz dowiedziec co nosi pod serduszkiem, ja mam za tydzien prenatalne lekarz ma bardzo dobry sprzet jak bedzie znal teorie nub to moze juz tez cos okreslic chociaz wstepnie:-)

Airfix kurcze to faktycznie nie ciekawie z tym kłuciem, ale sikaniec jak będzie miał wykryć cos (czego Ci bardzo zyczę) to wykryje :)
Elisse, Magic_87 to przyszły tydzień należy do Was :)

Magic_87 oby się dobra passa zaczela:) Wy żebyście spełniły marzenia,a my zobaczyly dwie kreseczki. Dziś 4dpo A ja mam bóle takie gniotace w podbrzuszu;mam nadzieję ze jednak @ nie zawita.

Airfix o matko ale masz kubki smakowe :D takie połączenie to chyba musi być jakiś znak :D właśnie mnie bardzo bolą jajniki, nigdy tak nie miałam, nie bolą mnie ciągle tylko tak gniotą? zakuwają? sama nie wiem :) ale wiem też, że jestem specjalistką od wkręcania sobie także staram się nie nakręcać, ale nie z drugiej strony nie potrafie inaczej :)

reklama
Airfix, Paulina trzymam kciuki za testowanie w przyszłym tygodniu :) ja teraz nie miałam kompletnie żadnych objawów. Jedynie w dzień @, czułam jakby miała przyjść. Nie ma co się nakręcać z objawami.

Magic mój niestety nie znał teorii nuba. A od dołu nie było widać. Trzymam kciuki za podglądanie :).

A słyszałyście o takim przesądzie, że dzuewczynki zagnieżdżają się z lewej strony a chłopcy z prawej? Moja córka rzeczywiście była z lewej.

Do góry