reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik Twoja Oliwka też cudna, fajnie już sobie stoi, ale ten czas leci szok :-)

Za wszystkie staraczki trzymam kciuki bo takie maluszki to prawdziwy cud i szczęście bez wzgledu na płeć :-)

reklama
Cześć dziewczyny
Maggie twoja malutka przecudna.takie słodkie maleństwo. Niedawno moja mała była taka mała. Matik szkoda ze zdjęcie małej nóżek wstawiłaś, twojej małej chyba jeszcze nie widziałam. Za to pozdrawiam Was serdecznie.
maran Ciebie kochana mocno całuję. szybkiego, lekkiego rozwiązania zyczę, tak zaglądam czasami i oczekuje wieści o Tobie.
trzymajcie się dziewczyny, fajnie ze nadal to forum zyje i tyle dawnych osób tu dalej pisze, chociaż wiele już chyba tylko podczytuje.

Heyka dziewczyny troche sie nie odzywalam bo niestety sie rozchorowalam, wkurzona jestem bo w pracy mnie zarazili:crazy:
W sobote podgladalam nieplanowo malenstwo w rodzinie mam lekarza, jeju jak fikalo ruszalo raczkami, nozkami widac bylo juz wszystkie paluszki masakra, cos cudownego.

Elisse ja tez zaczelam sie lepiej czuc od niedzieli, wczesniej niz z synkiem.

Maran mam nadzieje ze juz tulisz malenka w ramionach:-)

Iweet zobaczymy co mi bozia przeznaczyla, wszyscy wmawiaja chlopca

Maggi slucznotka ta Twoja coreczka

Magic_87 Zdrowiej szybciutko :) ja tam trzymam kciuki za córeczkę u Ciebie &&&&& A po czym wnioskuja inni ze to chłopiec?;) Ja również chora, jak nie gardło to teraz zatoki. Robię inhalacje bo tyle mogę.

Airfix no bo u mnie w rodzinie rodza sie sami chlopcy, a co niektorzy sa poprostu zlosliwi ale kurka mnie to nie zlosci dziecko to cud:-) na poczatku mi sie smutno zrobilo jak tesciowa nawet nie pogratulowala tylko powiedziala pewnie znow chlopak
Mnie tez gardlo bolalo i zatoki zawalone dlatego plukam zatoki niestety kaszel do tego mi sie dolaczyl.
Airfix ja wierze ze teraz Ci sie uda!

Elisse ty chyba niedlugo podgladasz malenstwo trzymam &&& za zdrowiutkiego chlopczyka, rozpocznij dobra passe.

Magic, Airfix zdrówka życzę.

Magic fajnie tak podglądać maluszki. Raptem kilka tygodni i z fasolki robi się mały człowieczek.

Anufifi ja na wstępie mówię, że będzie pewnie druga dziewczynka, by ucinać te głupie teksty.

W poniedziałek mam wizytę. Odebrałam wczoraj wyniki badań i wyszło mi, że mam toksoplazmozę lub dopiero co chorowałam :/

reklama
Do góry