reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Iweet,maggie Trzymam za Was kciuki,za szybkie spotkanie z coreczkami:*

Elisse Czuje u Ciebie chlopca;) ciekawe czy przeczucie mnie nie zawiedzie. Dziękuję za kciuki przydadzą się i to bardzo bo przecież już nie raz pisałam ze nad moimi staraniami wisi fatum-wczoraj 2dpo dostałam tak silnego bólu brzucha ze wysłano mnie na szpital na który oczywiście nie pojechałam z różnych względów nie mam możliwości przebywania tam,ale byłam na wizycie u ordynatora tego szpitala i diagnoza -zapalenie macicy które nie wiadomo skąd się wzięło bo infekcji nie mam a macicy się nie da dotknąć w środku. Nie mogłam dostać leku normalnego przez problemy hematologiczne ,ale i zaszkodzilby ciazy ten lek,więc wybrał opcję antybiotyku i tramadolu. Wszystko sprawdził co będzie lepsze jeśli potencjalnie bym była w ciąży w tym cyklu. Także ufam mu ze dobrze wybrał. Dzis jest lepiej jesli chodzi o bol ale jeszcze tez lek dziala przeciwbolowy. Czemu ja mam takie szczescie głupie

reklama
Airfix ja też miałam stan zapalny i brzuch mnie bolał. Nie wiedzieli w szpitalu czy to zapalenie przydatków, czy jakiś inny stan zapalny. Trzymam kciuki mimo to :) Mi się po tym cykl wyregulował. A ja najpierw czułam chłopca, potem dziewczynkę a teraz to już sama nie wiem haha :-p. W poniedziałek idę podglądać bączka :). Nie przejmuj się, będzie dobrze.

Elisse Ale skąd to może być? Śluzówki i szyjke mam idealnie gładką więc nie bakteryjne i nie grzybicze. Ale cudnie-już będzie podgladanko:)

Hej dziewczyny dzięki za trzymanie kciukow i proszę o przełożenie tego na kolejny cykl bo zrobilam test i jest negatywny wiec jutro pojutrze dostane okresu. Nawet nie będę mówić jak się czuje :-(

Tynka mocno przytulam i zaciskam &&& w koncu sie uda zobaczysz:-) ja tez naleze do tych niecierpliwych i choc troche zdaje sobie sprawe z tego jak sie czujesz.

Elisse to dobrze ze juz pomalutku zaczynasz sie lepiej czuc, ja moja mala kruszynke podgladam w piatek:-) Ja dzisiaj czuje sie fatalnie nie wiem jak dotrwam do konca pracy. Moj maluszek juz 2 tydz chodzi do przedszkola tylko ze zlapal katarek no i przerwa.

Airfix masakra jak nie urok to sra.... oby wszystko sie dobrze skonczylo, trzymam &&&.

Iweet, maggi &&& za szybki porod, zachwilke bedziecie tulily swoje upragnione coreczki, koniecznie zdajcie pozniej relacje:-)

Elisse a Ty juz zaczynasz 12 tydzień ale leci ten czas szok!!! Pewnie lada moment USG prenatalne:-)
Magic fakt jest mi baardzo przykro ale najbardziej szkoda mi męża bo on to chyba bardziej przeżywa bo celujemy w sama owulację i ja czuje ze ją mam a ciąży nie ma i on myśli ze to jego ,,wina"

92Tynka92 Kochana wiem co przezywasz... ale trzeba myśleć ze kiedyś się uda,że musi. A spróbujcie dzień przed owulacja zadziałać moze. Ja 8 miesięcy wspolzylam w owulacje i nic,a w końcu ze starań 6dni przed owulacja mam synka:) organizm potrafi zadziwić. Kochana mocno Ci kibicuję :*

Tynka zdrowe pary staraja sie 6-8miesiecy u was to chyba 3 miesiac takze jeszcze nie ma co sie zamartwiac, mozesz mezowi zafundowac jakies witaminki wspomagajace. Czasami tez za bardzo sie chce i psychika blokuje, moze w tym cyklu zrezygnuj z robienia testow owu i podejdzcie zupelnie na luzie:-)

Ostatnia edycja:
Airfix my dosyć często się kochamy (co drugi dzien mniej wiecej) i w sumie w tym cyklu było 2 dni przed owu w dzień owu i dzień po owu.
Magic witaminy mu zafunduje na pewno bo mamy podstawy żeby myśleć ze z nasiniem faktycznie może nie być ciakawie:-/
Jeszcze się bardzo nie przejmuje ale otoczenie nie ułatwia bo ciągle tylko słyszę o kolejnej ciąży i pytania kiedy my się postaramy:-/ mój mąż się w tym cyklu tak nastawil ze teściowej powiedział ze chyba jestem w ciąży i do mnie dzwoniła po trzy razy dziennie się wypytac co i jak:-/ oszalec można.

reklama
Airfix my dosyć często się kochamy (co drugi dzien mniej wiecej) i w sumie w tym cyklu było 2 dni przed owu w dzień owu i dzień po owu.
Magic witaminy mu zafunduje na pewno bo mamy podstawy żeby myśleć ze z nasiniem faktycznie może nie być ciakawie:-/
Jeszcze się bardzo nie przejmuje ale otoczenie nie ułatwia bo ciągle tylko słyszę o kolejnej ciąży i pytania kiedy my się postaramy:-/ mój mąż się w tym cyklu tak nastawil ze teściowej powiedział ze chyba jestem w ciąży i do mnie dzwoniła po trzy razy dziennie się wypytac co i jak:-/ oszalec można.

Dopóki @ nie przylezie nie trać wiary. My co prawda suplementowaliśmy się "tylko" 2 miesiące przed staraniami, ale np. mąż mówi że dużo lepiej się czuł fizycznie jak brał witaminy i postanowił je brać cały czas. Trzymam kciuki &&&&

Do góry