reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tynka ja podgladanie serduszka mam w przyszly piatek mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Samopoczucie o dziwo nie jest tak zle z synkiem gorzej sie czulam teraz mam glownie mdlosci jak jestem glodna, jedynie (°)(°) daja dosc mocno o sobie znac, no i poranki sa trudne oraz wszelkie zapachy. Teraz jestem na etapie prowadzania mojego maluszka do przedszkola i chyba gorzej to przechodze niz moj maly, tylko bym siedziala i plakala ciaza poteguje te wszystkie emocje ... ehh wygadalam sie.
Iweet no to wszystko mozliwe ze teraz przenosisz moja siostra tez urodzila wczesniaka a nastepnego 2 tyg po terminie nie chcial wyjsc, za to porod u niej trwal 20min :-)

reklama
Czesc kobietki cale wieki mnie tu nie bylo wiec ciezko nadrobic zaleglosci :) nawet nie wiem czy ktos mnie pamieta ;)

Za wszystkie staraczki trzymam kciuki za szybkie piekne 2 kreseczki a ciezaroweczkom zycze spokojnych i bezproblemowych ciaz.
Lece poczytac chociaz troche zeby byc w miare na biezaco juz teraz :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny niestety muszę przełożyć starania :( Płakać mi się chcę bo już się nastawilismy się z mężem na dzidzi. Dostałam pracę w szkole na zastępstwo bo dziewczyna poszła na wychowawcze. Zależy mi bardzo na pracy bo wiecie jak jest z tą pracą u nas. Długo szukałam i udało się w końcu znaleźć. Będę próbować może za pół lub rok. Eh co za życie :(

Dziękuję maran-atha. Może coś wcześniej pomyślę o dziecku bo instynkt mam straszny, ale kurczę długo szukałam takiej pracy. :(

Aga30 Super ze udało Ci się znajsc wymarzoną pracę, skądś to znam-ze wiecznie trzeba było wybierać -między sytuacją w życiu A instynktem.

I mnie dzis owulacja, dzialalismy 2,3,4,6,8 dni przed . Ale jakoś mam przeczucie ze nic z tego

reklama
Airfix takie czasy niestety. Ubolewam nad tym bo serce mowi tak a rozum nie :( musi się teraz to wszystko uspokoić bo mam stresa dużego przed pierwszym dniem pracy. A potem się po myśli

Do góry