reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix u mnie też nie było wiadomo skąd to jest. Chyba lekarze nie wiedzą wszystkiego.

Tynka mój miał bardzo kiepskie wyniki a się udało ;) witaminki na chłopca wspomagają nasienie. Uda się w końcu.

Magic jak maluch znosił przedszkole? Ja będę przeżywać. Obym się tam nie rozpłakała. Jeszcze trochę i te najgorsze objawy miną. Powodzenia w piątek.

reklama
Elise ja to bardzo przezywam bardziej niz moj maly, pierwsze 2 dni poplakiwal jak go zostawialam na 3 dzien powiedzial ze jest juz duzy i tylko dzidzie placza od tamtej pory sam wchodzil do sali papa i panie mowia ze nic nie placze. Ja i tak nadal jestem w stresie tymbardziej ze dziadek go odbiera a ja jestem w pracy.

Jutro mam wizyte takze trzymajcie &&& bo jak zwykle mam stresa, wyniki z krwi sa ok balam sie o TSH bo przed ciaza bylo 2.16 teraz 1.06:-)

Cześć dziewczyny. Czy tutaj na tym zdjęciu widać nuba? Jesteście w stanie określić płeć maleństwa? To zdjęcie mojej kolezanki
FB_IMG_1441890121560.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1441890121560.jpg
    FB_IMG_1441890121560.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 101
Elle jak dla mnie dzieciatko jest lekko odwrocone i zdjecie troche niewyrazne, ja niestety nuba nie dostrzegam.
Zaczarowana a ktory dokladnie dzien po owu masz jezeli 11 to spokojnie mozesz zrobic test z krwi i bedziesz miala 100% pewnosci.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry