reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja to mam rozdwojenie jaźni. Raz mam schizy ze jestem, a za chwilę ze napewno nie. Co ma być to będzie. Juz nic nie zmienię.

reklama
Aniu tez tak myślę co ma być to będzie. Bardzo chciałabym żeby się udało juz teraz ale staram sobie tłumaczyć ze nawet jeśli się nie uda to przecież jeszcze nie mam się czym martwic. W końcu to będzie mój drugi cykl starań dopiero.

Zaczęła brać kapsułki z olejem z wiesiolka bo w poprzednim cyklu miałam cały czas sucho. Może dlatego się nie udało. Jak wyjdzie mi pozytywny test owu to odstawiam.

Te witaminy które biorę to nawet dobrze na mnie działają. Cerę mam ladniejsza i w ogóle dobrze się czuje. Tylko ze ja biorę wszystko na raz, mam nadzieje ze działanie maja takie jak powinny i będzie chłopiec. Jakby ktoś zobaczył ta garść tabl które lykam to by pomyślał ze chyba ciężko chora jestem:-) czego się nie robi dla spełnienia marzenia.

Heyka dziewczyny mam pytanko dzisiaj zmierzylam sobie rano tempke, (goraco mi bylo masakrycznie) 36.84 masakra. A to dopiero 7 dzien cyklu, nie wiem czy przez to ze bylo mi tak goraco, w koncu to tez ma wplyw na tempke. Po 20 min od wstania zmierzylam ponownie i 36.54 tak jak wczoraj. Wczoraj bylam tez u gina i zieloneee swiatlo:-) takze radosc a tu dzisiaj... kurka juz mam schizy heh :-) moze lepiej odpuscic sobie mierzenie tempki zastanawiam sie czy po owu faktycznie nie zrezygnowac z tego aby nie potrzebnie nakrecac sie to w jedna lub druga strone.
Tynka to czekanie kazdego meczy im blizej tym wiecej zawirowan

Magik mogłaś mieć zaburzona temperaturę. A po 20 min to już wogole się nie liczy bo jak się zaczniesz ruszać to temp się zmienia.
Cześć wam
A ja wczoraj z ciekawości zrobiłam swój ostatni test owu. Byłam pewna że nic nie wyjdzie bo już po owu a tam druga kreska. Błędna ale była. Czyli co? Owu dopiero była, czy będzie? Zgłosiłam juz. Nie mam więcej testów także co ma być to będzie. Buuu

Magic Po 20 min temperaturka zawsze bedzie inna, bierzesz pod uwage tylko ta która jest za nim wstaniesz z łozka.

ania_g_21 Testy owulacyjne czasem wychodzą pozytywne w ciąży, ale po 1. musi już być po zagnieżdzeniu, a skoro owulacje miałaś ok poniedziałku wydaje mi się że na zagnieżdzenie jest za wcześnie. A po 2. test musi być pozytywny- kreska testowa musi byc ciemniejsza od kontrolnej -tak jak byś Pik LH miała. Inaczej jest to test -negatywny. U mnie tez tak co któryś cykl wychodzi, chyba LH spada wolno po prostu. Ania teraz co ma byc to będzie, ja bym najwcześniej test czy to owulacyjny czy ciążowy robiła 12dpo. Trzymam kciuki żeby ten cykl okazał się szczęśliwy &&&&

Jutro powinien mi się cykl nowy zacząć...oby....Wczoraj wziełam ostatnie tabletki Duphastonu , dziś już czuje pomału że coś dzieje .

Airfix wiem ze po wstaniu z lozka bedzie inna tempka zwykle powinna byc wyzsza bo tak kontrolnie sobie czasami mierzylam i mialam wyzsza a tu byla nizsza :-/mysle ze w nocy sie przegrzalam do tego mialam stresujacy wczorajszy dzien chyba to mialo na to wszystko wplyw. Poprostu czlowiek chce zeby bylo idealnie ale nigdy tak nie jest:-).Airfix no to i Tobie zaczyna sie w koncu ten upragniony cykl jeju juz nie moge doczekac sie kiedy wszystkie bedziemy testowac:-)

hej dziewczyny :) u mnie chyba cykl stracony :wściekła/y:
wczoraj miałam owu i synek wpakował nam się do łóżka i tyle :szok:
2 dni temu mąż miał nocny dyżur.. ostatnie przytulaski były 3 dni przed owu - a ja akurat nie wierzę ,żeby plemniki mogły wytrzymac, bo skoro w dniu owu się nie udało to czemu ma się udać 3 dni wcześniej? masakra jakaś ale jestem zła :angry:

reklama
Do góry