reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

asioch łapie fluidki jak najwiecej sie tylko da :-)
Jak ja bym tez chcial uslyszec jak juz bede w ciazy ze bedziemy miec nasza upragniona córunię...ale wiem ze to nie ode mnie zalezy ale od Boga ktory ma juz dla nas przyszykowany plan na zycie i jedynie On moze mi dac ta wymarzana ksiezniczke.

reklama
Katrina kochana tak mi przykro.
Asioch gratulacje.
Aifix kochana ja to normalnie nie wiem czemu wszystkie przeciwnosci sie ciebie trzymaja. Zaciskam kciuki zeby wkoncu zaświciło słoneczko.

Dogadałam sie z m w sprawie staran. Powiedział ze chce ale nie bedzie sie spinał i zadnego planowania. W zwiazku ze nie ma go teraz w domu, wiec troche bedzie to utrudnione. Teraz przyjezdza 4.07 i akurat dostane @ buuuuu. Płodne dni zaczna sie dopiero ok 17-go a on 18-go rano wyjezdza. Takze pewnie nic z tego nie bedzie. :confused2: Potem nie wiem kiedy przyjdzie dokładnie. Bardzo bym chciała dostac @ nieco wczesniej , myslicie ze te praktyki na przyspieszenie @ typu gorące kompiele, odrobina wina cieple okłady moga pomóc. Podobno mozna przyspieszyc o 2-3 dni poprzez poprawienie ukrwienia. Bardziej chciałam przyspieszyc zeby jak m przyjedzie to zeby mi sie konczyła zeby pokozystac dla przyjemnosci z meza ;)
Ciekawe co u reszty dziewczyn. Pirania, Nuska co uwas kochane.?
Jej musze czesciej pisac bo dużo nowych koleżanek i nie zapamietam wszystkich.

Asioch gratuluję córeczki !!! super wieści, musisz być przeszczęśliwa
Aniu ja probowałam przyspieszyć kiedyś okres łykając aspirynę, może to zbieg okoliczności ale jak wieczorem łyknełam dwie, to następnego dnia dostałam. Dobrze ze mąż się zgodził :-)
Airfix wierzę że pokonasz przeciwności i dasz radę
A u mnie podczytuję ale czasu brak, ciągle coś do roboty, a że jestem ciągle sama w domu z młodym, bo mąż zapracowany wogole nie mam czasu na tym zwolnieniu, dzisiaj wizytke miałam i moja malutka albo i nie taka malutka bo 1kg 200 waży

Maggie no właśnie o tej aspirynie tez czytałam tylko sie zastanawiam ile wcześniej spróbowac. Owulka sie dopiero zbliża.Planowo ok 5.07 powinnam dostac, to spróbuje tak od 29.06 cudowac. moze sie uda.

Asioch ogromniaste gratulacje, to teraz szalenstwo zakupowe, a imie zapewne masz wybrane. Zycie czasami funduje nam taki cudowny prezent, mam nadzieje ze ja takze bede mogla plakac ze szczescia:). Cudownie sie czyta takie nowiny.
Marzycielka to praktycznie razem ruszamy do boju o swoje cudo

maggie Spora ta Twoja kruszynka ;)

ania_g_21 Powiem Ci ze chyba coś jest w tej aspirynie , bo ja ją nieświadomie biore przed @ bo zazwyczaj mnie głowa boli, i co wezme 1 czy 2 dni pod rząd ( dziennie ok 2 tabl ) to zaraz @ dostaje, dlatego staram się teraz jej unikać bo zalezy mi na wydłużeniu drugiej fazy, do tego codziennie biore gorące prysznice- więc moze faktycznie coś w tym jest. A nie wiem jakby zadziałał Duphaston w dawce 2x1 np. bierzesz zaraz po owulacji i odstawiasz w 7 dniu brania ...

Marzycielka Ja mam dokladnie to samo, gdyby nie to że inaczej się tego małego cudu nie da zrobić to by mogły przytulania nie istnieć;)

mi libido spadło, ale jest do zniesienia. tylko dla mnie przytulanki bez "o" to d.,, a nie przytulanki ;-)
najbardziej lubię jak juz jestem po owu i można poszaleć, zazdroszcze staraczkom chłopczykowym :-)

reklama
mi libido spadło, ale jest do zniesienia. tylko dla mnie przytulanki bez "o" to d.,, a nie przytulanki ;-)
najbardziej lubię jak juz jestem po owu i można poszaleć, zazdroszcze staraczkom chłopczykowym :-)

A to zazdroszczę, ja z tych ciężkich kobiet do dojścia do O. Zeby nie powiedzieć bardzo ciężkich :D

U mnie dzisiaj 20 dc, korci mnie jakaś beta czy sikaniec....przy synku test wyszedł mi 10 dpo, dzisiaj u mnie jest 6 buuuu....
Jeśli możecie potrzymajcie za mnie kciuki przez weekend....będą mi potrzebne....

Do góry