reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Panna Myszka ja w poprzednim cyklu przesadziłam z sylkiem, teraz w ogóle go nie użyłam
na dodatek jestem 6 dni przed owulacja a były starania z O. ;/ najgorsze jest to pilnowanie żeby "O" nie było, tragedia.

asioch, czekająca, pieknie, gratulacje!:tak::tak:

reklama
asioch,czekająca ale sie ciesze:tak:Gratulacje!!! przynajmniej chociaz jedna dobra informacja:-)
Asioch a moglabys przypomniec mi jak wygladaly Wasze starania?:zawstydzona/y:

PannaMyszka Co to zakwaszania, to - zakwaszacza ma byc mała kropeczka taka wielkości groszku wprowadzona blisko wejścia do pochwy, nie powinno się pchać głęboko- może to coś Ci pomoże :)

PannaMyszka, cocinella To ja nie wiem jak Wy to robicie że jeszcze coś czujecie podczas starań :p , ale od kąd biore suplementy i te wszystkie inne ceregiele- to po 1.nie mam ochoty na sex, a po 2. zero przyjemności, zero czucia - normalnie dla mnie to koszmar, jakby mi ktoś znieczulenie zaaplikował :p

Dzięki Dziewczyny ;-)

Jeju, z tymi staraniami bez orgazmu też było u nas najgorzej...ale się udawało.

Marzycielka, działaliśmy 3-4 dni przed owu, wcześniej byłam na diecie nabiałowej (głównie DUKAN).
Mąż nie był na diecie i nie brał suplementów. Ja łykałam tylko kwas foliowy, witaminę C i Magnez +B6. Jadłam dużo jogurtów.
Nie stosowałam żadnych zakwaszaczy dopochwowych.

Ooo! Zapomniałam ;-) Przed działaniami, mąż przesiadywał w gorącej kąpieli i miał całkowitą dyspensę na 2 piwka dziennie ;-)

PannaMyszka Co to zakwaszania, to - zakwaszacza ma byc mała kropeczka taka wielkości groszku wprowadzona blisko wejścia do pochwy, nie powinno się pchać głęboko- może to coś Ci pomoże :)

O matko, to ja waliłam wielkości GROCHU i do samego końca - tzn. pchałam głęboko :-D:-D jak nic @ przylezie :-:)-( Co do ochoty, to powiem Ci że jak właśnie mąż mnie wymęczył tymi staraniami gdzie normalnie nasze <3 trwały max. 2-3 minuty, a teraz te ostatnie przed owu 15 minut!! Byłam wymęczona jak dzik...i jak pomyślę że muszę jeszcze raz się powtarzać...o matulu....

asioch gratuluje serdecznie :)
no zobaczcie jakie to dziwne ja miałam bardzo wysokie ph bo powyzej 9 ok 9.2-9.4 mąz też miał wysokie ph nasienia bo powyzej 9 i po staraniach co 4h aplikowałam jeszcze sode co by ph nie spadło dopóki nie bede miec pewności ze owulacja była wiec w sumie aplikowałam ta sode nawet w nocy do 20h po owulacji a i tak jest córka i jak tu wierzyć, ze to ph ma rzeczywiscie jakies znaczenie...? przy tak wysokim moim naturalnym ph i orgazmie podczas staran to nie powinnam miec córki a jednak :-p

Airfix ja mam podobnie :-) Zero przyjemnosci a tym bardziej ochoty na cokolwiek. Jakby nie to ze dzieki temu rodzi sie nowe życie to jak dla mnie to teraz to moze wcale nie istniec:-D

elisse mozesz i mnie dopisac- 18 lipiec 1 cykl staran o ksiezniczke

Dziewczyny ja tez mocno wierze i mam duza nadzieje ze nam wszystkim sie uda spelnic nasze marzenia:tak:

Ostatnia edycja:
Asioch gratuluje !!!
Nie płakałaś ze szczęścia ??

Ja jechałam autem i palakałM jak głupia Eh pamietam jak dzis ... A teraz leży moje szczęście wymarzone i krzyczy i płacze ha ha ha ;)

Marantha kurczę brak słów , nie wiem jak to wszystko tumaczyć , co ma wpływ a co nie .
Moze jednak u ciebie pokaże sie ten siurak .
Ja z chłopcami jadłam duzo Bolek mięsa pomarańcze jajka grejpfruty słodko kwaśne danie z fasola wołowina ryżem
Ale wiem , ze sam odstęp nie działa bo w 2011 był odstęp a był chłopak 3 miesiąc strata
Nie sety to loteria i raczej znikomy mamy na to wpływ . Choć zawsze mamy czyste sumienie, ze zrobiłyśmy wszystko .

Ostatnia edycja:
Matik, popłakałam się na tym usg. Mężowi też popłynęły łzy...To jest nie do opisania :-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&-a to dla starających się o małe księżniczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Matik no widzisz to wg mnie loteria. Ja teraz naprawde sie przylozylam i wiele czynnikow mi sprzyjalo a jednak nosze pod sercem dziewczynke ;) raczej o pomylce nie moze byc mowy bo 2 roznych lekarzy powiedzialo, ze dziewczynka ;) chyva ze penis jest przyklejony do gory a jajka nie zstapily do moszny hehehecale to na tym etapie ciazy raczej niemozliwe ;) pisane mi byc mama dziewczynek i widocznie tak mialo byc :)

Do góry