reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mici - GRATULUJĘ synka :-)

Misia - witaj! Powodzenia w staraniach :-)

Tynka - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! :-)

reklama
Misia to zacznij planowac syna to los z przekory da Ci corke ;)
Tak naprawdę to będę przeszczęśliwa bez względu na to czy będzie chłopiec, czy dziewczynka. :) Chociaż logistycznie lepiej byłoby, gdyby była dziewczynka. Mogą wtedy razem dzielić pokój. :)

92Tynka92 gratuluję, szczęścia na nowej drodze! :)

Katriina, dzięki. Na razie starania jeszcze w planach, za miesiąc, ale już się przygotowuję i nie mogę się doczekać! :) Dwa lata namawiałam męża :p

Tynka gratulacje na nowej drodze życia oraz życia usłanego różami :) dożo miłości i cierpliwości oraz wyrozumiałości

Pozdrawiamy
Mija nam miesiąc juz :(
ImageUploadedByForum BabyBoom1433753885.251807.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1433753885.251807.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433753885.251807.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 68
Witajcie.
Mała urodziła się przez cc. Trafiłam do szpitala bo odeszły mi po 22giej w sobotę wody i rozwarcie było na 2cm. Skurcze w ciągu dnia czasami były dosyć bolesne ale i bardzo nieregularne. Wiec poszłam spać. A tu chlust. Na porodówce byłam podpieta pod ktg i czekaliśmy na badania krwi do cesarki. Przed 2 ga ginekolog zajrzała mi żeby sprawdzić czy rozwarcie postępuje i o dziwo było już 5cm przy rzadkich skurczach no i nóżka wychodzić juz chciała na świat. Gdyby to szły pośladki pewnie byśmy naturalnie rodzili bo mała jest bardzo malutka. 2750g i 50cm. No ale doszły wyniki i o 2.07 mała juz była z nami.
Jest bardzo grzeczna. Dużo śpi i jje.
Że mną gorzej. Boli to cięcie. Cały czas Morfina i ketonal i paracetamol. No ale jakoś przeżyjemy. Odpoczywam ile się da.
Wczoraj najstarsza córka mnie odwiedziła i jest Ania zauroczona :)
Pozdrawiam Was wszystkie i dziękuję za gratulacje

Misia To próbuj, wdrażaj ile sie da czynników i a nuż się uda ;) A my pomożemy kciukami ;)

92Tynka92 Gratuluje ;)

cocinella Tobie też wypada pogratulować nooo :) :*

iweet Jak się czujesz??

Matik Jak ten czas zleciał..niemożliwe że to juz miesiac.... Ja nadal zakochana w Twojej Olivii ;) Te ubraneczka, jak dla ksieżniczki , cuudności ;) ( se odkupie :p jak sie uda miec córke :p )

Kciuki zawsze mile widziane, tym bardziej, że przed wyjazdem męża będziemy mieli tylko 3 cykle do strzału :p

Tynka wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! Samych pięknych dni!!

Matik piękną masz córeczkę, aż miło popatrzeć....

Ja chyba nici w tym miesiącu... <3 były w 4 i 6 dc, dzisiaj jest 9dc, PH 4,5, ból jajników i test owu druga kreska blada czyli już za późno żeby działać na dziewczynkę? Zła jestem jak nie wiem, mąż mnie wczoraj zdenerwował a mogliśmy podziałać :-(

reklama
Do góry