reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ilaczek To juz nie długo będziesz tuliła córeczkę :)) Pewnie jej tak wygodnie i dlatego tak siedzi-słucha bicia serduszka;) Fajnie jakby sie obróciła i cc nie byłoby potrzebne, a nie proponowali Ci przekrecenia jej ?

Elisse U mnie cykl staraniowy zacznie się około 22 lipca ( tak mi szkoda że od 22 czerwca nie moge się starać, ale cuż ) , tak będzie bezpieczniej.

reklama
Airfix no ja w czerwcu tez sie nie staram :(
Mąż wyjechał i przyjedzie dopiero w lipcu i nie wiem czy sie wstrzelimy. :( Zreszta on nie bardzo chce chyba.:no: zobaczymy
Iliaczek widze ze mała uparciuszek, nadal główka w góre. Gdzie bedziesz miała CC?

Podczytuje, ale weny nie mam. m wyjechał, ja juz na wsi mieszkam i tyle pracy ze nie wyrabiam.

ania-UK Wszystko zalezy przez ile dni te testy Clearblue pokazują dni płodne, nie wiem czy ktoras z nas ich używa, dlatego tak trudno Ci doradzić:) Jesli pokazują przez 4 dni - dni płodne, to jak najbardziej staranka w 1 dzien płodny i w drugi...Jesli pokazują 3 dni płodne to tylko w tej jeden dzień- pierwszy :)

ania_g_21 Ja nie wiem co my obie takie pechowe :/ Oby nam to wszystko zostało wynagrodzone

reklama
Do góry