reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
I tu własnie jest ten bol,ze kolejne tab. do połykania :-( a ja juz nie moge łykac juz mam dosc, co chwile cos połykam to magnez to wapn i tak w kolo :-) za niedługo to wcale nie bede musiala jesc bo bede zywic sie tab.:-D

cocinella kciuki za jutrzejsze badania :) czekamy na wyniki

Airfix miałam plamienia - zaraz po @ i przed owu. Do tej pory nie jestem pewna co pomogło mi pozbyć się plamień, ale mimo wszystko postawiłabym na wit B-complex 100 mg (przy wcześniejszych dwóch cyklach staraniowych brałam mniejszą dawkę 50 mg, w trzecim szczęśliwym cyklu zwiększyłam do 100 mg). Może organizm też zdążył "przyzwyczaić" się do castagnusa i to pomogło, a może sam stres i emocje przy pierwszych próbach rozhuśtały mi na chwile hormony...Nie wiem co doradzić ci - może spróbuj pobrać jak przyjdzie b-complex 100 mg np przez 2, 3 tygodnie i jeśli plamnienia zwiększą się to wtedy zrezygnuj z tego suplementu?..tak sobie myślę, że to co jednej osobie może pomóc, innej może trochę namieszać w cyklu (np. castangus) - obserwujesz siebie dokładnie, uda ci się jeszcze przed staraniami wychwycić to co zaszkodziło

Marzycielko ty się pytałaś o skutki diety dziewczynkowej? Pamiętam że stosując diętę, skarżyłyśmy się na senność, zmęczenie, brzydzszą cerę, byłyśmy bardziej rozdrażnione...Oj do tej pory pamiętam ten "ból" z łykaniem wszystkich suplementów :) aż cofało na widok tabletek ;)

&&&&& zaciskam za was staraczki - za siły na kolejne miesiące, żeby wam dieta dziewczynkowa lekką była :) i żebyście szybko szczęśliwie pozachodziły w ciąże

Ostatnia edycja:
Dziękujemy małe liski i łapiemy różowe fluidki :)

ja mam okropnie sucha skore, nigdy takiej nie miałam i chyba po raz 1 mam popękane usta. Może to skutek zakwaszenia ? Senność rozdrażnienie, czuje skutki niskiego cukru. Mam nadzieje, ze chociaz dieta cos nadrobiłam skoro brałam mniejsze dawki suplementu. Aż jestem ciekawa co tam jutro sie okaże.

reklama
Dziewczyny a jakie leki mozna łączyć z innymi ? Pewnie magnez mozna z b6?
Zurawina chyba tez nie powinna nic kolidować ? Chciałabym jak najwiecej jesc tabsow w czasie posiłku ale braknie mi dnia na to :)

Do góry