cocinella kciuki za jutrzejsze badania
czekamy na wyniki
Airfix miałam plamienia - zaraz po @ i przed owu. Do tej pory nie jestem pewna co pomogło mi pozbyć się plamień, ale mimo wszystko postawiłabym na wit B-complex 100 mg (przy wcześniejszych dwóch cyklach staraniowych brałam mniejszą dawkę 50 mg, w trzecim szczęśliwym cyklu zwiększyłam do 100 mg). Może organizm też zdążył "przyzwyczaić" się do castagnusa i to pomogło, a może sam stres i emocje przy pierwszych próbach rozhuśtały mi na chwile hormony...Nie wiem co doradzić ci - może spróbuj pobrać jak przyjdzie b-complex 100 mg np przez 2, 3 tygodnie i jeśli plamnienia zwiększą się to wtedy zrezygnuj z tego suplementu?..tak sobie myślę, że to co jednej osobie może pomóc, innej może trochę namieszać w cyklu (np. castangus) - obserwujesz siebie dokładnie, uda ci się jeszcze przed staraniami wychwycić to co zaszkodziło
Marzycielko ty się pytałaś o skutki diety dziewczynkowej? Pamiętam że stosując diętę, skarżyłyśmy się na senność, zmęczenie, brzydzszą cerę, byłyśmy bardziej rozdrażnione...Oj do tej pory pamiętam ten "ból" z łykaniem wszystkich suplementów
aż cofało na widok tabletek
&&&&& zaciskam za was staraczki - za siły na kolejne miesiące, żeby wam dieta dziewczynkowa lekką była
i żebyście szybko szczęśliwie pozachodziły w ciąże