reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

cocinella Ja tez mam spadek libido, takze dieta i suplementy działają ;) Masakra 10 torebek miety dziennie....no podziwiam :tak: ja wypijam dwie szklanki zaparzane po 2 torebki- czyli 4 torebki miety dziennie ;) Ale jak Ty tak szalajesz to ja musze cos z tym zrobić hahah

reklama
cocinella naprawde dajesz z siebie 100%:tak: Ja dopiero zaczne diete ale bedzie chyba trudno :-(
A ten inozytol to jaki masz?
A co do miety to tez to czytałam ze wystarczy 2 szklanki dziennie przez 5 dni aby obnizyc testosteron.:-)

Airfix wiem ze trochę zakręcona jestem... Ale wyczytałam ze częste siusianie wypłukuje sód i potas.. I pije dużo mięty i co chwile do wc chodzę :) czesto mięta głód Zapycham ale przyznam ze juz mi niedobrze od niej. Juz nawet z kurczaka zrezygnowałam i raz w tygodniu jem mięso bo czytałam Że wegetarianizm wpływa na testosteron haha

marzycielka ja kupiłam inofem do picia i zawiera inozytol :) chyba 2000 jakoś tego Ma wiec sporo ... I jeszcze w kompleksie b 100 trochę tego jest. Ponoć to bardzo dziewczynkowe :)

kate... U nas jak matce zwracalam uwage ze jej dziecko ma katar zielony do pasa to uslyszalam ze to jest alergia na wilgoc z powietrza ;) takze , nie ma z kim tam gadać. Ale Cie umorduje ta malutka kropeczka w środku :) Ale niech morduje byle nie za bardzo i zeby okazało sie że marzenie sie spełniło :) Kiedy masz jakas wizytke ??

cocinella Taa, ja tez czytalam ze czeste siusianie wyplukuje potas i sod, dlatego pija nawet furagine na to- z tym ze trzeba sie liczyc ze furagina tez wypluka magnez i wapn pewnie tez. Dlatego nie wiem czy kombinowac z tym siusianiem ;) Czytalam ze u facetow ktorzy łykaja leki na cholesterol spada testosteron- moj bierze od nowa teraz, wczesniej brał rok prawie te leki. I leki moczopedne co daja przy nadciśnieniu tez obnizaja potas i sód- moj M. tez bierze :) Ale nie bierze lukrecji bo ma nadciśnienie znów.

witajcie dziewczyny :-)

doradzicie mi jakie suplementy brać tylko do owulacji ?
biorę magnez, wapno, wit C, b-100, kwas foliowy, inofem ( inozytol ) , zurawinę, castangusa,

co odstawiam po owu? coś mi mignęło z wit C i żurawiną :-D

cocinella nie wiem czy dobrze i ja pamietam ale żurawine powinno sie brac tylko do owu bo brana po moze doprowadzic do poronienia. Ale tak jak mowie nie jestem pewna na 100%. :-)

Cocinella W cyklu staraniowym odpuść Wit C i zurawine po owulacji bo obie moga powodowac poronienia :) To chyba tylko tyle było :) Kupiłam dziś Inofem tez . W aptece mi mowi ze 30 saszetek 75 zł z rabatek 65 zł...ja jej mowie- chyba sie Pani pomyliła- chyba 60 saszetek 65 zł, a nie 30....a ta- Nie, no zobacz 30 saszetek 75 zł cena dla pacjenta, po rabacie co Ci dam bedzie 65zł.. Kupiłam taniej na internecie, uff...Ale mam jedno opakowanie, to moze brac te saszetki co drugi dzien, co ? Bo znow jak w cyklu staraniowym bym zaczeła brac tylko to bedzie jedna niewiadoma z cyklu - bo to dojdzie Femara, dojdzie Inofem...cykl zagadka będzie :D

reklama
Cocinella wklejam Ci jedną z wypowiedzi Piranhii [FONT=&quot] "Żurawinę powinno się odstawić po owulce. Wedle Tamary do owulacji łykamy Calcium Citrate, magnez i żurawinę a przez cały cykl B-Complex, w przypadku witaminy C nie zaznacza tego. Ja bym brała jednak Calcium Citrate i magnez przez cały cykl [/FONT][FONT=&quot] [/FONT]""

Marzycielka ja wklejałam w sygnaturce ten teks URL

Airfix może Ty pomożesz z tą sygnaturką? W sensie jak ją dodać. Pomożesz mi wstawić wykres z OvuFriend?

Kate
&&&& mocno zaciskam za różowe marzenie? Życzę Ci z całego serducha żeby udało się je spełnić

Do góry