reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
3.jpg

4.jpg

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 67
  • 4.jpg
    4.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 65
małe liski super. a zdjęcia cudowne :) piekności z tej Twojej córeczki :)

akuku to nie jest ujecie potty shot. a tylko wg takiego ujęcia można na tym etapie określić płeć, ale skoro lekarka powiedziała że siusiaka nie ma to już nie będzie. :)

cocinella no no no podziwiam. myślę że tą miseczkę żurku możesz spokojnie zjeść. zwłaszcza że to nie będzie przed samą owulacją. ja w szczęśliwym cyklu owulacje miałam 29 grudnia a w święta wszystko normalnie jadłam (tylko że ja na diecie byłam już od maja)

maggie kate maran
jak samopoczucie? ja ostatnie kilka dni miałam tragiczne. mdłości wróciły i to z podwójna siłą :/

Ostatnia edycja:
Male liski cudowna jest :) no i najwazniejsze ze zdrowa :) bardzo die ciesze, ze wszydtko ok.
Iweet u mnie bez zmian, czuje sie dobrze, zmeczenie minelo, mdlosci mam tylko jak dopuszcze do uczucia glodu a tak to nie :) ciaza identyczna w objawach jak 2 poprzednie.

Wow małe liski ale cudowne zdjecia !!!!
No i gratuluje zatrzymania sie tej wady super wiadomości
Ja idę w poniedziałek
Jak sie czujesz ?
Czy cos Ci lekarz mówił co uważa kiedy prawdopodobnie urodzisz ??

male liski śliczne zdjęcia, i najważniejsze , ze malutka zdrowa,
masz juz imię dla malutkiej? bo nie pamiętam
iwett moje samopoczucie bez zmian, dalej mam mdłości i jestem ledwo zywa, czasem mam troszeczkę lepszy
dzień w sensie, że dam rade coś zrobić, ale mdłości mam dalej codziennie i ostatnio chodze zła jak osa

strasznie wieje u nas, wczoraj wieczorem była taka wichura i padało , że prądu nie było

reklama
Do góry