reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
małe liski trzymam mocno kciuki za niunię &&& :-)
Akuku gratuluję córci :-)
Akuku gratuluję córci :-)
małe liski
Akuku SUPER WIADOMOŚĆ GRATULACJE Czy po wizycie masz jakieś zdjęcia córci?
Cocinella jak najbardziej to co robisz jeszcze zwiększa prawdopodobieństwo poczęcia córci - i ograniczenie kalorii (jest dieta LE low energy, low fat...- dziewczynkowa dieta, trochę podobna trocha różna od diety Tamary), ćwiczenia, bieganie, a co za tym idzie utrata wagi. Jest takie forum o planowaniu płci, linka podrzucała nam kiedyś Piranha, Gender Dreaming - tam dziewczyny stosują dietę LE i dużo ćwiczą, pilnują kalorii, mają sporo sukcesów jeśli chodzi o planowanie dziewczynek
Low Everything Diet - Nutshell Version
trzymajcie trzymajcie kciuki dzięki
Cocinella jak najbardziej to co robisz jeszcze zwiększa prawdopodobieństwo poczęcia córci - i ograniczenie kalorii (jest dieta LE low energy, low fat...- dziewczynkowa dieta, trochę podobna trocha różna od diety Tamary), ćwiczenia, bieganie, a co za tym idzie utrata wagi. Jest takie forum o planowaniu płci, linka podrzucała nam kiedyś Piranha, Gender Dreaming - tam dziewczyny stosują dietę LE i dużo ćwiczą, pilnują kalorii, mają sporo sukcesów jeśli chodzi o planowanie dziewczynek
Low Everything Diet - Nutshell Version
trzymajcie trzymajcie kciuki dzięki
Matik2012
Akuku gratuluje
Akuku
Male liski mam jakiws zdjecia ale slabe jakosciowo no i zadnego jesli chodzi o plec bo tu nie robia ;/;/
Ale m nagral troche.. tylko zanim pokazala plec powiedziala ze nie wolno.. moze vos sie przewinelo z plvia..musze wieczorkiem popatrzec. Aczkolwiek siusiaka nie widziala. Ani troche !
Ale m nagral troche.. tylko zanim pokazala plec powiedziala ze nie wolno.. moze vos sie przewinelo z plvia..musze wieczorkiem popatrzec. Aczkolwiek siusiaka nie widziala. Ani troche !
maran-atha
Akuku gratulacje fajnie, ze udalo sie spelnic marzenia :*
Msle luski &&&& za pozytywne wiesci na wizycie
Msle luski &&&& za pozytywne wiesci na wizycie
Marzycielka86
małe liski a masz może więcej informacji na temat tej diety LE low energy, low fat?
reklama
cocinella
Akuku gratulacje ! A ty chyba nawet nie starałas sie za specjalnie o dziewczynkę ? Szczęściara !!!
male liski jak zwykle dziekuje! właśnie wróciłam z siłowni, zrobiłam 40 min interwałowych ćwiczeń oby to pomogło zdziwiłam sie ze 3 kg schudłam bo szczerze to dość najedzona jestem, pomimo tego ze 1,500 kcal na pewno nie przekraczam
male liski jak zwykle dziekuje! właśnie wróciłam z siłowni, zrobiłam 40 min interwałowych ćwiczeń oby to pomogło zdziwiłam sie ze 3 kg schudłam bo szczerze to dość najedzona jestem, pomimo tego ze 1,500 kcal na pewno nie przekraczam
Podziel się: