reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Zakręcona, dziękuję. Humorek ok. Mojego malucha już się doczekać nie mogę. Tym bardziej, że każdy dzień przy takich upałach to męka.

Marzycielka Ten Ostego-Diag brałam długo, ale na sama mysl o nim wymiotuje, smak mi nie odpowiadał :) tego Ostego Diag dziennie 5 tabl wychodzi, lepiej mi sie opłaca kupować Wapn firmy Swanson za 42zł 250tabl :)

aljul Nie widziałam tego magnezu, tzn widziałam ale nie MAX, tamten miał mała dawkę, a ten jak najbardziej jest dobry- 6 tabl dziennie wychodzi. Ja sensacji nie mam jeszcze po MagMax b6 i ten w proszku Swansona tez mi słuzy i smakuje ;) ale ten z linka od Ciebie zakupie na pewno

Dziewczyny zrobiłam tak prezent dla córki koleżanki na roczek - wystarczy ? Bo ja nie wiem co się kupuje :/ a wszystko co chciałam kupić z zabawek typu- jeździki, pchacze itp Ona ma.

Załączniki

• Zdjęcie1608.jpg
    Zdjęcie1608.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
Airfix - fajny pomysł z tym tortem z pieluszek - tego akurat nigdy za wiele ;-) a wykonanie też niczego sobie - bardzo mi się podoba :-)

Aljul
- może i ja spróbuję tego magnezu, który dałaś w linku :tak: bo niestety na mnie ten w proszku, który zażywam, działa dość niepoprawnie - ciągle bóle brzuch i biegunki :no:

Macy - jeszcze chwila i mama będzie z Tobą :tak:

U mnie zaczął się nowy cykl, więc mam nowe nadzieje :-D jedyne co mi doskwiera, to te suplementy - już nawet dieta mi tak nie przeszkadza, jak te suple (myślałam, że będzie na odwrót ;-) no ale czego się nie robi dla marzeń ... :rofl2:

Macy kurczę kiedy u Ciebie ten czas tak zleciał?

Katriina powiem Ci że u mnie po tym magnezie w proszku niestety tak samo to wyglądało jak u Ciebie

Airfix fajny ten prezent i bardzo praktyczny

Ale super tort :)
A z jakiej okazji ten prezent ?
Może jakaś książeczkę sztywna do tego ? Tego nigdy A dużo ;)
Macy na kiedy masz termin ?

U mnie wyszła cukrzyca znowu tylko tym razem mega wysokie wyniki :(
Jutro idę na wizytę i skierowanie do kolejnego lekarza Eh no juz końcówka i jeszcze cos sie czepia :(

To jeszcze śle wiruski dziewczęce &&&&&&&&&&&&&

Nuska Krystianmartin co tam u Was??
Wszystkiego dobrego kochane

Matik To nie ciekawie z tą cukrzycą, pewnie trzeba będzie jakąś diete trzymać do końca ciąży.
Torcik z pampersów robiłam dla córki znajomej na roczek bo proszona jestem , a zupełnie nie wiem co kupić, bo wszystko ma ta malutka, nawet ubranek nie ma sensu jej kupować bo na prawdę ma dużo , a jeszcze kolejne idą z zagranicy od siostry. A wydaje mi się że ja jako znajoma to tak nie bardzo żeby kase dać w kopercie, głownie to rodzina daje. Może dokupię jeszcze jakąś książeczkę do tego faktycznie i będzie.

Matik Nie wiem czy juz kiedys brałaś te zastrzyki, ale moja babcia brała i mówiłą że nic nie czuć, że ta igiełka to jest taka mikroskopijna i nawet nie czuć ukłucia, choć tak jak i Ty nie wyobrazam sobie kłucia nawet najmniejszymi igiełkami ;) Kciuki oby się obeszło bez &&&&&&&

reklama
Airfix super prezent :-)

matik to ja chce różowe fluidki &&&&&&& :tak:

dzisiaj dorwałam super ser na targu rolnym, kilogram kosztuje uwaga 100 zł.
całkiem inny w smaku :-) pyszny, w ogóle nie słony jak te z marketu...
ale cena kosmos... :crazy:
kupiłam 5 plasterków haha

Do góry