reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Dziewczyny

Male liski
ja w szkole rodzenia mialam zajecia z babeczka ktora udziela kursu szybkiego w mintowaniu dzieciaczkow w chuscie i wlasnie jutro bede odbierala od niej bo zamowilam firmy Natibaby tylko kolkowa Ja szbciej i latwiej sie zaklada :) mlody wazy juz ponad 7 (dzisiaj idziemy na szczepionke to bede wiedziala dokladnie) i ciezko mi :) a na 4 pietro to tez nie lada wyzwanie :) jejku juz niedlugo bedziesz tulic swoja krolewne

Patka gratuluje corci :)

Kate ludzie sa straszni :( nie maja swojego zycia to wtracaja sie w innych To Wasza sprawa ile bediecie mieli dzieci Nie przejmuj sie kochana

Airfix zdrowka dla synka

Maggie dawaj zdjecie poszukamy :)

Macy juz pare dni i mama bedzie z Toba:) a nieobejrzysz sie to synus bedzie z Wami a jak Twoj humor ? zdrowka dla corci

Katrinna ​kciuki &&&&

reklama
cocinella Ja to zakrecona jestem, pamietam co mam komu odpisac, a jak zaczynam odpisywac tak zapominam :) Lukrecja tak jak napisały dziewczyny nie jest wskazana dla osób z nadciśnieniem i problemami z sercem- dlatego mój mąż nie mógł jej przyjmować.
Ja jeszcze znalazłam lukrecje DGL taka która moga przyjmować osoby z nadciśnieniem i nie wiem czy moze byc taka czy nie
Przeszukałam internet i w jednych artykułach pisze ze Lukrecja DGL ma działanie na hormony , w drugich że nie ma ...i ja zgłupiałam.

Piranhu Jak będziesz to moze pomożesz :)

Patka90 Gratuluje zdrowej królewny :))

A co z Vivienką, Kiraa ??

Airfix a Ty to chyba kobieto jesteś przygotowana na córkę z każdej możliwej strony co? :-) wiesz wszystko.... :tak:
ja ciągle nie wiem kiedy zdecydować się na działania, bo nie mam bóli owulacyjnych więc 0+12h odpada, chyba, że monitoring...
albo 3-4 dni przed albo co.. sama nie wiem :angry:

dziewczyny gdzie ja dorwę colę light bezkofeinowa?
no na allegro jest ale cena jak za zboże...
:angry:

Patka - gratuluję córeczki , śliczna

Apropo lukrecji pytanko - to tylko faceci biorą czy obie strony ?

Cocinella - u mnie jest cola light bezkofeinowa przypadkiem znalazłam w przydroznym sklepiku, ponoć bardzo ciężko ją dostać w ogóle

miciurka a jaka cena? bo na allegro ok 9 zł litr , plus 13 przesyłka.... :crazy:

edit: znalazłam, piotr i paweł ma za 7,50 litr :)

Ostatnia edycja:
cocinella Własnie w Piotrze i Pawle pamietam że powinna byc ta cola...ale ja mam za daleko do takiego sklepu wiec jak juz cos to sie napiję Pepsi Max od czasu do czasu .

reklama
Dziewczyny proszę pomóżcie bo ja juz calkiem zgłupialam. Wydawalo mi sie ze juz jest po owulacji a dzis pojawil sie znów śluz przezroczysty i to z krwia, taki zabarwiony :confused: szyjka tez jest raczej juz twarda.czyzby tera byla dopiero ta owulacja?

Do góry