reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny dzięki za kciuki :-) czekam na @ już mam ból brzucha jak przed okresem, więc się nie mam złudzeń, ale zgodnie z forumową zasadą - aż do pojawiania się @ nadzieja pozostaje ;-)

Cocinella - lukrecje zażywa tylko mężczyzna. A co do coli bezkofeinowej - to najtańsza chyba jest w Piotrze i Pawle, ale ogólnie cena powala :-(

Zakrecona - a na co się dziś szczepicie?

Male liski - nie mialam nigdy takiej chusty, ale teraz na pewno bym sobie taką sprawiła :-) myślę, że może to być bardzo pomocny gadżet - szczególnie jak mieszka się na 4 piętrze bez windy ;-)

Macy - zdrówka dla córci!

Marzycielka Śluz podbarwiony krwią może świadczyć : o tym że własnie pęka pęcherzyk, również może świadczyć o tym że jest po owulacji i po prostu krew jest z pękniętego już pęcherzyka, a może też ( tak jak u mnie czasem ) świadczyc o tym że cykl był bezowulacyjny i właśnie po mału sie @ rozkręca ;)

Pokaże Wam za parę dni porównanie testów z allegro i tych naszych sprawdzonych One Step Ovualtion na podstawie mojego cyklu, wczoraj 12dc na tescie z allegro ledwie co widoczna kreska testowa, na One Step wyraźna gruba krecha ( jeszcze nie pozytywny test ) . Będę do samej owulacji robic te testy i pokaże.

aljul ja zazywam własnie ten magnez :-)
Pytałam nawet o nie Piranhi i powiedziała że bedzie w porzadku bo wystepuje w postaci soli organicznych (cytrynian magnezu) tak jak właśnie ten magnez.

Ostatnia edycja:
marzycielka ja właśnie po nim nie mam sensacji żołądkowych. Ile razy i w jakich dawkach go łykasz?

aljul ja biorę trzy tabletki dwa razy dziennie ale nie wiem czy nie lepiej by było po 2 tab. 3 razy dziennie.Ja go zażywam od samego poczatku i nic mi nie jest :-)

marzycielka ja biorę 3x po 1tabl ale chyba od następnego cyklu zmienię na 3x2 przed owu a po 3x1tabl

reklama
Do góry