reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
cześć dziewczyny

misia, asioch
- witajcie! kciuki ściskam za spełnienie różowego marzenia :)
maggie trzymam kciuki za kolejne usg :)
kate, maran, iweet wasze usg prenatalne tak blisko - kciuki mocno zaciśnięte, razem z wami nie mogę się doczekać tych wizyt!
piranhiu co u was dobrego?
aljul jak zakwaszanie po :)? sprawdza się abiofem

pozdrowienia dla was wszystkich

małe liski gdzie Ty się podziewasz kochana? Nie sprawdzałam już później - dokupiłam nareszcie Replens i będę za kilka dni testowała:tak:
Jak Twoi chłopcy? U nas przeziębienie u starszego już minęło ale młodszy masakra:-( a ja mam katar zatokowy - wszystko wlazło mi do środka i głowa mi pęka - ratuję się póki co SINUS RINSE - mam nadzieję że będzie dobrze

Katriina mój M mówi że już nie trzeba po tych tynkach nakładać gładzi - co do tego piasku kwarcowego to ponoć nie każdy na nim robi - nasi majstrzy mają sprawdzona technikę i "przepis" na te tynki którego nikomu nie chcą zdradzić:-) ale nasza miejscowość jest trochę mała więc pewnie w większym mieście takie tynki to normalka. Cena tego piasku to około 230zł za 750kg i wystarcza tego na około 650-700m kw

Witam :-)
Ja dziś zrobiłam właśnie badania; prolaktyne i minerały i czekam do poniedziałku na wyniki.bardzo sie boje ze nie beda za dobre :(
Klementynka witaj :-)

aljul Wychodzi na to że wit D3 nie będzie sprzyjała dziewczynce, ja jednak dalej się biję z myślami...ale chyba nie wezmę bo jakby tak kwiecien/maj mi dotarła to juz za pozno bedzie na obnizanie testosteronu.
Tym piaskiem kwarcowym tez mnie zainteresowałaś :) Nie słyszałam u nas o tym. I ta cena niesamowita jak na taki meraż... wow.... mi gdzies wyliczyli 8ton piasku żółtego po 40zł tona, ale szczerze nie wiem jaki mam metraż- ale raczej 700m tam nie ma ( zmierze i obym sie nie zdziwiła hahaha )

Katriina Rozmawiałam z mężem i mówi że raczej nie opłacałoby Ci się nająć ekipy do tynków z noclegiem, bo wtedy i wyżywienie na Ciebie spada, gdyż jesli nie będzie wyżywienia to i stawka pójdzie do góry z racji tego że sobie do domu nie pojadą nie ugotują :) A z reguły jest to 4-8 facetów :) Na razie nie mam firmy którą mogłabym poleceć- ja musze widzieć robotę zrobioną żeby komuś polecać, jednego już widziałam jak garaz wytynkował ( na spróbowanie sąsiad ich wziął żeby sprawdzić jak tynkują ) - wiem ze bierze bardzo mało ta ekipa,ale ile? nie wiem, nie dogadałam się i tez jest chyba 4-6 facetów :)

ja dziś znów cierpie-wczoraj młody miał występy na sali gimnastycznej i tak jak zakładałam- dziś mam zapalenie zatok, krew sie leje..po ibupromie zatoki dość ze nie przeszlo to jeszcze mdłości i biegunka...szok

Airfix moja laryngolog przestrzega mnie przed Ibuprom zatoki bo to podobno wcale nie pomaga wydzielinie a wręcz ją zatrzymuje (co skutkuje ogromnym bólem głowy u mnie) - ja polecam SINUS RINSE do płukania nosa i Sinupret (ja biorę 3x po 2 tabl) - w tej chwili przez to samo przechodzę i po płukaniu czuje ogromna ulgę. Kilka lat temu miałam zapalenie zatoki szczękowej - przeszłam serię zabiegów + steryd do nosa i jest w miarę choć katar od tamtej pory nie jest i nie będzie już nigdy zapewne zwykłym katarem.

reklama
Do góry