reklama
Katriina
Fanka BB :)
Airfix - ale masakra u Was z tymi zatokami :-( współczuję! Zdrowka zycze! Miałam dziś spotkanie z jedną z ekip od tynków i powiedzieli, że za 1 m2 robocizny chcą 15 zl. Nie wiem ile za materiał, bo ja niestety mam straaaasznie dużo powierzchni do tynkowania :-( tutaj odbije mi się czkawka parter i pełne piętro (zamiast użytkowego poddasza) :-(
Aljul - zdrówka dla Was :-*
Aljul - zdrówka dla Was :-*
maggie2205
Fan(ka)
Ja tez niestety chora i na zatoki mi poszło, siedze w domku...
Teraz taki okres chorobowy tez ....trzeba przetrwać jakoś
Teraz taki okres chorobowy tez ....trzeba przetrwać jakoś
Katriina 15zł to juz tak do przeżycia, u nas za materiał liczą + ok 3zł z metra U nas tez na dole duzo będzie , bo ściana ścianą pogania, u góry to samo...mam poddasze ale takie wysokie na 2,80 do góry, skosy są w paru miejscach tylko i to dopiero od 120cm od dołu bo dach jest w inna strone niż każdy miał na ulicy, i też tam ściana ścianą pogania..
aljul Własnie mi po ibupromie zatoki tak zatkało że myslałam ze umre.....wypiłam po 15-tej zwykły ibuprom i dopiero o 17 zaczeło mnie puszczać....Sinulan tez łykam, ale jak przejdzie to zapominam brać to potem mam taki efekt, a mialam juz dzis kupić Sudafed.
maggie Zdrówka !!
aljul Własnie mi po ibupromie zatoki tak zatkało że myslałam ze umre.....wypiłam po 15-tej zwykły ibuprom i dopiero o 17 zaczeło mnie puszczać....Sinulan tez łykam, ale jak przejdzie to zapominam brać to potem mam taki efekt, a mialam juz dzis kupić Sudafed.
maggie Zdrówka !!
elisse
Fanka BB :)
Matik ładne imię dla dziewczynki
Asioch powodzenia w staraniach. Życzę, by udało się za pierwszym razem .
Katriina za to będziesz miała proste ściany na piętrze
Marzycielka86 może wyniki jednak nie będą takie złe. Ja w przyszłym tygodniu badam hormony i też jestem ciekawa, co wyjdzie.
Airfix nieciekawie masz z tym zdrowiem :-/
maggie też życzę zdrówka
Rzeczywiście coś jest z tą dietą. Ja jadłam przed ciążą codziennie rano krem czekoladowy. Jak byłam głodna, to robiłam sobie cały talerz budyniu z mlekiem. Do tego jeszcze szklanka mleka codziennie. A na koniec jeszcze brałam leki na zapalenie pęcherza, a one zawierają żurawinę.
Asioch powodzenia w staraniach. Życzę, by udało się za pierwszym razem .
Katriina za to będziesz miała proste ściany na piętrze
Marzycielka86 może wyniki jednak nie będą takie złe. Ja w przyszłym tygodniu badam hormony i też jestem ciekawa, co wyjdzie.
Airfix nieciekawie masz z tym zdrowiem :-/
maggie też życzę zdrówka
Rzeczywiście coś jest z tą dietą. Ja jadłam przed ciążą codziennie rano krem czekoladowy. Jak byłam głodna, to robiłam sobie cały talerz budyniu z mlekiem. Do tego jeszcze szklanka mleka codziennie. A na koniec jeszcze brałam leki na zapalenie pęcherza, a one zawierają żurawinę.
Dziewczyny, bo to już tak jest, jak nie urok to sr...... Zatoki dopiero w tym roku dały mi pierwszy raz w życiu popalić. Wcześniej nie miałam pojęcia jak są dokuczliwe.
Też brałam zwykły ibuprom i puszczały.
Na tynkach w ogóle się nie znam więc nie doradzę
Dziękuję wszystkim, którzy trzymają kciuki za moje starania. Jak urodził się nasz trzeci syn to po cesarce się rozwyłam jak bóbr. Wiecie dlaczego? Z miłości...Tak jak wspomniałam, wcześniej nie planowaliśmy płci, nie interesowaliśmy się żadnymi metodami. Synek urodził się z wadą nóżki, leczymy go do dzisiaj, niedawno doszła wada oczka-na które przestawał już prawie widzieć-no brawo dla niektórych dziecięcych okulistów-ale na szczęście wychodzimy na prostą i trafiliśmy do wspaniałego lekarza..
Teraz mam nadzieję, że starania będą owocne i uda się nam chociaż troszkę podpowiedzieć Panu Bogu, że może już czas na małą dziewczynkę w naszej rodzince :-)
W ogóle jestem po 3 cc ;-)
Też brałam zwykły ibuprom i puszczały.
Na tynkach w ogóle się nie znam więc nie doradzę
Dziękuję wszystkim, którzy trzymają kciuki za moje starania. Jak urodził się nasz trzeci syn to po cesarce się rozwyłam jak bóbr. Wiecie dlaczego? Z miłości...Tak jak wspomniałam, wcześniej nie planowaliśmy płci, nie interesowaliśmy się żadnymi metodami. Synek urodził się z wadą nóżki, leczymy go do dzisiaj, niedawno doszła wada oczka-na które przestawał już prawie widzieć-no brawo dla niektórych dziecięcych okulistów-ale na szczęście wychodzimy na prostą i trafiliśmy do wspaniałego lekarza..
Teraz mam nadzieję, że starania będą owocne i uda się nam chociaż troszkę podpowiedzieć Panu Bogu, że może już czas na małą dziewczynkę w naszej rodzince :-)
W ogóle jestem po 3 cc ;-)
Airfix na mnie tylko Sinupret działa a te Sinulany itp. dają średni efekt
asioch kurcze 3 cc....to Ty odważna kobietka jesteś - dla pocieszenia powiem Ci że mój 2 synek miał fajną wagę po porodzie dlatego za 2 razem miałam cc a za pierwszym razem poród sn no i nie powiem że lekarz który mnie znieczulał nie wspomniał żebym już może na 2 zaprzestała ....ale jak to mówią "kto nie ryzykuje ten nie pije szampana";-)
asioch kurcze 3 cc....to Ty odważna kobietka jesteś - dla pocieszenia powiem Ci że mój 2 synek miał fajną wagę po porodzie dlatego za 2 razem miałam cc a za pierwszym razem poród sn no i nie powiem że lekarz który mnie znieczulał nie wspomniał żebym już może na 2 zaprzestała ....ale jak to mówią "kto nie ryzykuje ten nie pije szampana";-)
Ostatnia edycja:
aljul, moi chłopcy rodzili się z wagą ponad 4 kg, tylko ostatni 3400, bo miesiąc przed terminem.
Lekarze są rzeczywiście ostrożni w sprawie kolejnych cc, ale jeśli blizna jest ok to powinno być dobrze-tak mówił mi lekarz przy ostatnim cc :-)
Lekarze są rzeczywiście ostrożni w sprawie kolejnych cc, ale jeśli blizna jest ok to powinno być dobrze-tak mówił mi lekarz przy ostatnim cc :-)
reklama
Podziel się: