reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

maggie oby kolejne usg tylko potwierdzały dziewczynkę :) tego Ci z serca zycze i kciuki trzymam &&&&

Airfix
no pechowy ten Wasz dom... ciagle cos nie tak... ciagle pod gorke... trzymaj sie dzielnie i oby sie wreszcie to wszystko obrociło po waszej mysli

u mnie bez zmian, jestem zmeczona, ale 3 noce lepiej spalam, wiec nie jest źle... jutro ok 12stej wyjezdza tesciowa i zacznie sie moje 20 dni czekanaia na USG... bedzie mi sie dłużyć oj bedzie... ciąza podobna do 2 poprzednich, tyle, ze moze bardziej zmeczona jestem, oststnio jakos tego nie odczuwałam, ale byłam młodsza ;-) po za tym czuje ze chce mi sie cos zjesc i zjem np kanapke i czuje sie po tym stasznie napchana- ociezala... choc posiłek byl maly...

iweet czekam na Twoje USG to dzien przed moimi 34 urodzinami :) bede trzymamc kciuki za zdrowiutką dziewczynke &&&
Kate jak zyjesz bidulko?
Ilaczek Buziaki dla dziewczynek :* wstaw jakies fotki z brzyszkiem na grupie :)
małe liski matik pozdrawiam
Piranha co u Was, jak dzieciaki i koty? Zdrowi jestescie?

pozdrawiam wszystkich sedecznie

reklama
maran-atha Ja ciągle tak mam ze wszystkim pod górkę :) Psychicznie już wysiadam powiem szczerze, dziś mnie już z powrotem na płacz zebrało w sumie o nic, bo jeszcze tu w domu wszyscy chorzy i patrza na mnie zebym ja wszystko zrobiła, a ja ledwo żyję, przyziebiłam plecy na budowie, kręgosłupa nie czuje tak mnie boli jak kiedys 7 godzin nosiłąm gruz z góry na doł, a do tego wczoraj 9 godzin stałam oparta o mur, dziś cały dzień mi krew z nosa leci , a nikt sobie nawet obiad nie nałoży...

kate Ja bym już dawno sie poddała, już mam ochotę wszystkim rzucić, tylko wtedy nie wiem co dalej miałabym zrobić- dziecko chce już do "swojego" domu, zresztą my też mamy dość mieszkania u kogoś, w bloku mieszkania nie kupię bo nie daje rady wytrzymać tu- sąsiedzi zachowują się jak stado bawołów pomimo że to wykształceni ludzie na poziomie, a to imprezy nad glowa, a to remont teraz od 2 tyg mają- od odgłosów młota udarowego palpitacji serca dostaje heheh ja sie nie nadaję do bloku :)
A dziś pan z tej ekipy ktora dach poprawia mowi- ale Pani ma pecha, wszystko po dwa razy musi robić.. a ja mowie- że najlepiej będzie jesli ja zamieszkam w gołym pustaku, żeby juz nikt niczego nie dotykał tu,żeby nic już się nie popsuło

Kate współczuje Ci tych mdłości kochana, mi jeszcze nie odpuściły też i mało jem niestety, ale wiesz jeszcze troszkę i powinnaś lepiej się czuć
Matik fajny wózek
Iweet trzymam kciuki za prenatalne i spełnienie różowego marzenia &&&&&&&&&&&&&&

Airfix to już chyba pozytywne podejście lepsze ;) Czyli oprócz tarczycy nic nie stwierdzono? Z tymi drzwiami to dziwne jest. Skoro oni, w zamówieniu mają poprawnie a złe przywieźli, to w ogóle nie ma dyskusji i muszą jeszcze raz zrobić.

macy współczuję upałów na końcówce. Bardzo to jest męczące.

matik i ładny wózek :)

maggie szybko Ci powiedział. Trzymam kciuki, by na kolejnej wizycie już było 100 %.

iweet84 do 12 marca już niewiele czasu zostało :) Pewnie doczekać się nie możesz.

marzycielka trzymam kciuki, by się udało.

maran-atha będziesz mieć więcej obowiązków na głowie, to szybciej te czas upłynie :).

kate biedna jesteś z tym samopoczuciem. Oby w końcu trochę zelżało.

elisse nie mogę sie doczekać, ale zaczynam się trochę bać tej wizyty. bo z jednej strony badania prenatalne i strach czy z dzidzią wszytsko ok, a z drugiej strony jeśli dzidzia sie pokaże to pewnie mój gin oznajmi mi co ma między nóżkami :/ stresuję się strasznie i chce mieć już to za sobą.

Dziewczyny wrzucam zdjęcia proszę Was o opinię bo nie mogę przestać się zastanawiać kto tam u mnie siedzi. Poczytałam troche in gender ale na tym etapie zdarzają sie pomyłki chociaż dzidzia na usg była starsza niz z suwaczka, to dlatego że ja mam krótkie cykle

20150226_204527.jpg20150226_183630.jpg

Załączniki

• 20150226_204527.jpg
    20150226_204527.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 71
  • 20150226_183630.jpg
    20150226_183630.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 75
Maggie obstawiam dziewczynke wg nob :) ladnie widac ze jest prosto ale ja sie nie znam. Moze napisz na vrupie planowanje plci chlopjec czy dziewczynka tam sie zna male liski i piranha ;) al o wyslij do nich pw. Mi odpowiedzialy :)

reklama
Akuku dzięki, ja właśnie byłam 2 dni temu na prenatalnych i lekarz powiedział że idzie na dziewczynkę, ale jakoś sama nie wiem. Tzn może to za wczesny etap. Sprzęt miał dobry, to lekarz który specjalizuje się w usg prenatalnym, nie mój prowadzący, dziewczyny na in gender też obstawiają taką płeć ale sama się zastanawiam na ile to jest wiarygodne, taka niepewność chyba najgorsza.
12 weeks scan in Ultrasound Gender Prediction Forum

Do góry