Matik Śliczna Twoja córeczka i tak jak napisałam-podobna do męża jest
Male liski Co mogę napisać- sliczna córeczka
Będą mieli chłopcy uciechę jak się urodzi
Skoro piszesz że mała podobna do męża to wiesz ze według "mojej teori" kolejna też będzie córa
U Ciebie akurat to się sprawdziło, starszy synek podobny do męża, wiec urodził się kolejny synuś, młodszy synek do Ciebie wiec wypadało że urodzi się córcia i jest
Więc idąc tym tropem 4-ta będzie również dziewczynka - to tak na zapas
kate O tym plastrze na pępek tez czytałam, zaklejałam synkowi ale nic nie dawało i dotarłam do artykułów że to efekt placebo- ale skoro komuś pomaga to jak najbardziej niech stosuje
kate a mówiłaś o swoim samopoczuciu lekarzowi? Bo przecież Ty się wykończysz biedna. To Alany chyba są w jakimś swoim żywiole ostatnio- nie idzie nadąrzyć hihi ja po 2,5 tyg siedzenia z nim w domu mam dość, a ferie do poniedziałku...uff
elisse Cóż za profesjonalne leczenie u Ciebie
Kurcze, powiem Ci że lekarze to większość z jednej paki- mój taki sam. Na wszystko duphaston, a reszta to kwestia psychiki hahah
Andziak Ty jak zwykle wyglądasz super
Synkowie rosną jak na drożdzach
A powiedz- chodzi Ci po głowie jeszcze jedno dziecko?
Iweet, Macy Nie ma się co przejmować innymi, jak się komuś nie podoba imię to niech nie nadaje, dla nas zawsze imię naszego dziecka będzie najpiekniejsze i nikomu nic do tego
Macy ta twoja znajoma z mężem to tez nie poważni, na dobra sprawę z każdego imienia można zrobić " coś brzydkiego", zawsze jakiś rym - skojarzenie się znajdzie. Ja np. powiedziałam koleżance która ma córkę Nikolę że nie podoba mi się to imię jako imię dla mojego dziecka, ale nie powiedziałam jej- brzydkie imie wybrałaś...bo akurat do tej małej imię to pasuje i jest ładne, ale mi jako mi osobiście nie podoba się na tyle żebym nazwała tak córkę, co nie znaczy że kogoś krytykuję czy obrzydzam mu imię . Od małego nie podobaja mi się tez inne imiona typu. Magda, Ewelina- a nie mam jakichs złych skojarzeń z nimi, mam koleżanki o tych imionach, ale osobiście-nie podoba mi się jako imię- i nie wiem czemu
Moje imię tez mi się nie podobało nigdy, jakieś z 6-7 lat dopiero go toleruje