iweet84
Fanka BB :)
kate nie u każdej kobiety znieczulenie w ten sposób działa. u jednych nic nie zmieni a u innych może spowolnić poród. mi nie zaproponowano znieczulenia, bo przyjechałam do szpitala z 5 cm rozwarciem, rodziłam w 35tc i byłam w takim szoku że nawet nie wiedziałam o co prosić. całą ciąże wiedziałam że będę chciała mieć lewatywę, niestety nawet tego nie zdążyli mi zrobić. wszystko potoczyło się błyskawicznie i mam nadzieję że teraz będzie podobnie ;D tylko oczywiście w terminie, bo więcej wcześniaków już bym nie chciała mieć :/
macy filipek super wybór. ja jak jeszcze nie wiedziałam płci to powiedziałam do męża że jak będzie syn to będzie Filip, dla dziewczynki nie miałam typu. nasz Filip jest słodki i każdy go uwielbia
matik hmmm może faktycznie coś w tym jest. ja całą poprzednią ciąże miałam mnóstwo stresu. syn urodził się z wagą 2600 w 35tc (jako 5 wcześniak z 35 tygodnia w ciągu 4 dni w szpitalu) i był największy, położna obstawiała że nie będzie miał więcej jak 2200 (miałam bardzo malutki brzuch).
macy filipek super wybór. ja jak jeszcze nie wiedziałam płci to powiedziałam do męża że jak będzie syn to będzie Filip, dla dziewczynki nie miałam typu. nasz Filip jest słodki i każdy go uwielbia
matik hmmm może faktycznie coś w tym jest. ja całą poprzednią ciąże miałam mnóstwo stresu. syn urodził się z wagą 2600 w 35tc (jako 5 wcześniak z 35 tygodnia w ciągu 4 dni w szpitalu) i był największy, położna obstawiała że nie będzie miał więcej jak 2200 (miałam bardzo malutki brzuch).