reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ania_g_21 U nas mówią ze 2-3 doby trzeba odczekać żeby mówić ze lek zadziałał lub nie, no chyba ze stan dziecka pogarsza się bardzo to wtedy zostaje podjechac do szpitala. Biedny Olinek, a ty jeszcze w pracy musisz sie martwic o niego

Cześć Kochane!

Podczytuje Was, ale mam też szpital w domu, więc nie mam czasu ani siły nic pisać :-( Mąż mi sie rozchorował (chory facet jest gorszy niż dwójka chorych dzieci ;-) a od wczoraj Misiek ma mega gorączke (39,5) i strasznie kaszle. Byliśmy dziś u lekarza, ale na razie (na szczęście) osluchowo czysto. Jednakże pediatra powiedziała, że u wielu dzieci teraz z takiego stanu rozwija się zapalenie oskrzeli :-( Daje mu te leki przeciwgoraczkowe, ale dość słabo obniżają temperaturę. Oby zdrowie wróciło!

Dorcia - GRATULACJE Kochana! Masz już przy sobie spelnione marzenie :-*

Ania - zdrowka dla Olinka! Jakieś straszne teraz te choroby atakują nasze dzieciaki :-(

Justi - chciałbym zacząć starnia od przyszłego cyklu, ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;-) a Ty już niedługo do mnie dołączysz :-)

Elisse - dobrze, że już po szpitalu. Czyli z obserwacji nic nie wywnioskowali?

Airfix - no masakra z tymi Twoimi wykonawcami! Współczuję! Zdrówka dla synusia! Oby wreszcie ten pech Was opuścił!

Matik - ale zjadlabym te pyszności, które przygotowałaś :-)

Nuuska - zdrówka dla Ciebie!

Hej laseczki
Cos tu cicho ostatnio to wpadam.zrobic zamieszanie :-D hehe
Na początek życzę zdrówka kazdej i wszystkim dzieciom :-*
Ciekawe jak nasza Dorcia?! :-)

Airfix kurcze kobito kiedy ten pech z budowa Cie opusci Zycze Ci duzo cierpliwości
Elisse, Katrina, Justi juz niedługo będziecie sie starac i marudzic nam o mdłościach

Male lisko, Matik, maran, Ilaczek co u Was? Jak sie czujecie?
Kira co u Ciebie?:-)

Moj.K ma 2-tyg urlopu i troszke napięty grafik.mamy :-) U Igorka wszystko ok:-) rośnie robaczek ostatnio wazyl juz 6,5 kg :-) dzisiaj bylismy na spacerze i przy okazjo zanioslam reklamowe rzeczy i jedzonka dla potrzebującej mamy i jej córeczki do szpitala Mamy na fb taka grupe mamy w miescie Koszalin i ostatnio jedna byla w szpitalu i trafila tez tam strasznie biedna matka z córeczką i zoorganizowalysmy zbiorke ciuszkow, pieluch, chusteczek,jedzenia itp dla nich :-)

Milego wieczoru

Hej hej ja dzis na wizycie kontrolnej i mała ma 37cm[emoji5]️ i wazy 1298 [emoji7]
No i mam juz papierki zawieźć do szpitala [emoji16] zeby widzieli ze maja na mnie czekać [emoji5]️
Szok jak ten czas leci [emoji4]

Dzien dobry.kobietki :)

Miłego i paczkowego dnia :)

Załączniki

• _DSC1058.jpg
    _DSC1058.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 88
  • _DSC1049-2.jpg
    _DSC1049-2.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 102
  • _DSC1035.jpg
    _DSC1035.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 96
  • _DSC1011.jpg
    _DSC1011.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 100
  • _DSC1010.jpg
    _DSC1010.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 89
Zakrecona - cudne zdjecia .... :-) stanowicie piekna rodzinke :-*

Udanego dnia Dziewczynki! Dzis możemy palaszowac pączki do woli :-) oby tylko w biodra nie szły ;-)

Matik To już spora dziewczynka z Twojej córci :) Jak ten czas zleciał, ale oby do przodu i oby do rozwiązania i będziesz nam tu pokazywac zdjecia królewny w tych wszystkich ślicznych sukieneczkach :)

Zakrecona Ja juz pisałam na face - Jesteście cudni, wszyscy bez wyjątku :)

Katriina Uwielbiam tłusty czwartek, własnie robie pączki :) I oby poszło jak nie w biodra to w cycki :p Mi to nawet juz bez różnicy gdzie byleby poszło hahah

ania_g_21 Jak Olinek ? My wreszcie na 15.30 do pediatry mamy, zadzwoniłam z głupia 5 min przed otwarciem rejestracji bo jest od 7, a zaczełam dzwonić o 6.55 i równo 7.01 odebrała i jeszcze z łaską że ale to ostatnie miejsce jest na 15.30....miałam sie juz odezwac ze raczej na dzien dzisiejszy nie ma w przychodni dziecka które bardziej niz moje potrzebuje tej wizyty, bo chodzi tydzien z infekcją, a nie idziemy z katarkiem jak co nie które. Zrobiłam mu morfologie i crp rano, zobacze po południu co tam słychac w wynikach

reklama
matik już ten tydzień? to już niedługo będziesz tuliła córeczkę :-)

zakrecona cudna z was rodzinka i super fotki :-D

airfix ania_g21 zdrówka dla waszych synków. mój od wczoraj też chory. na razie leczymy się sami ale kaszel coraz większy więc pewnie się nie obędzie bez pediatry :-(

Do góry