maran powiem Ci, ze cwiczenia sa przede wszystkim dla Ciebie ! Nie dla meza, przyjaciolek, ale dla Ciebie i tylko Ciebie. Staranka ich nie wykluczaja, a ja wmawiajac sobie co miesiac - ze a przeciez po co, bo na pewno i tak juz jestem a jesli nie to zaraz bede w ciazy i i tak zgrubne - dostalam do glowy ( powaznie !! ). Zawsze powtarzam ze nie bylam gruba - ale bylo mnie stanowczo za duzo ! Pisze to dlatego, ze wiele osob powtarza mi teraz ( a najwiecej tesciowa ) - Boze jaka Ty niedozywiona, jaka chudziutka, juz sie nie odchudzaj ... ale ja sie juz nie odchudzam - ja po prostu cwicze bo lubie, ale jednoczesnie logiczne jest to, ze kiedy schudniesz musisz chcac nie chcac pilnowac tego co jesz - zeby nie wrocic do tego co bylo i nie zrobic sobie pieknego JOJA
Sluze pomoca jak bedziesz juz tak daleko to chetnie podpowiem co i jak
:*
zakreciu tu masz cala stronke z cwiczeniami z mel B
https://www.youtube.com/results?search_query=ćwiczenia+z+mel+b . Ja cwicze na przemiennie abs/posladki/klatka piersiowa i plecy i płaski brzuch/posladki/ramiona. Raz w tygodniu staram sie robic cardio ale jesli cos jest dla mnie zbyt ciezkie to nie ma musu - zastepuje czyms innym
Dla mnie Chodakowska jest gruubo przereklamowana choc bron Boze nie twierdze ze cwiczenia z Nia nie przynosza rezultatu - wiem ze tak nie jest, ale jakos od poczatku o wiele lepiej cwiczy mi sie z mel B, przede wszystkim mozesz sama sobie laczyc cwiczenia wedle siebie samej i masz opcje dla poczatkujacych /pozniej dla zaawansowanych
liluś co u Nas ? a no lecze kolanka w tej chwili, musze wyjsc na prosta. Jak mnie nie zaleje do srody, to we wtorek ide na badanka krwi/moczu/tsh a w srode chce sie przejsc do ginekolozki, musze powtorzyc cytologie i zobaczyc wreszcie co sie dzieje na usg z moim pieknym miesniakiem
ogolnie ten rok, jest dla mnie rokiem zdrowia i to w kazdym znaczeniu tego slowa :-)
Jak sie czujesz powiedz mi ?
anufifi nie doluj sie , ale tez nie nakrecaj...
wiem, wiem doskonale jakie to ciezkie, ale wydaje mi sie, ze zbyt zaangazowalas sie psychicznie w to wszystko. Dla niektorych blokady psychiczne to jedna wielka bujda, ale ja uwazam, ze odpoczynek w pewnym momencie jest jak najbardziej wskazany, bo bez Niego po prostu nie dasz rady dalej ! Zyjesz od cyku do cyklu - od pomiaru do pomiaru - od tabletki do tabletki - zatracajac w zyciu to, co najwazniejsze - siebie sama, swoje uczucia, odczucia i bliskosc
Nie twierdze ze tak wlasnie jest u Ciebie, ale widze ze bardzo przezywasz to wszystko, chcac Ci pomoc, dam Ci jedna rade - Uwierz w siebie Kochana. W siebie, swoje mozliwosci i to, ze dla kazdej z Nas jest tam w niebie przewidziany maly aniolek, tylko kazdy z Nich czeka na wlasciwy moment zeby sie pojawic
Starających się : 8
Oczekujących na staranka : 6
STYCZEŃ 2015 :
igusia82 - termin @ 26.01 ( 1 cykl starań )
maran-atha - termin @ 27.01 ( 7 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 29.01 ( 21 cykl starań )
kate.. - termin @ .01 ( cykl starań )
LUTY 2015 :
Roszpunka - termin @ 01.02 ( 7 cykl starań )
gdusia_- termin @ 14 .01 ( 4 cykl starań )
ula87 - termin @ .02 ( 1 cykl starań )
anufifi - termin @ .02 ( 7 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
ania_g21 ( wiosna 2015 )
Airfix ( wiosna 2015 )
Elle87 ( wiosna 2015 )
Justi ( wiosna 2015 )
Katriina ( wiosna 2015 )
elisse ( lato 2015 )