Witajcie Dziewczynki!
Dawno się nie odzywałam ale Was podczytuję
Anuffi, trzymam kciuki! Dziewczyny dobrze radzą, zrób Betę, mi testy owulacyne w ciąży wychodziły negatywne.
Maran, doczytałam, ze masz prawdopodobnie polipa endometrialnego. Ja miałam 9 lat temu, usunęłam go i za pierwszym podejściem zaszłam w ciążę. Jeśli masz polipa to szybko go usuwaj! Polip jak najbardziej może być przeszkodą w zajściu
Lilly - gratuluję serdecznie synusia. To jest Twoje pierwsze dziecko, prawda? Pamiętam, ze starałaś się o dziewczynkę ale zobaczysz, że w małym faceciku się zakochasz
Dorcia, masaż sutków też pomaga, przy okazji zahartujesz je sobie przed karmieniem. Drugi poród jest z reguły dużo łatwiejszy, wiem z doświadczenia
Iweet &&&&&&&
Ana, serdeczne gratulacje!!! Czytałam, ze urodziłaś ślicznego synka!
Maggie, super, ze się udało, będę podczytywać dalej :-) oczywiście różowe fluidki!!!
Wiedźma, a jednak się udało! Super!
Macy, jak samopoczucie?
Liski, jeszcze raz gratuluję Malutkiej !!!!
Ilaczku, ja byłabym przeszczęśliwa mając takie trzy piękne panienki w domu i czekając na czwartą!!! Trzymaj się :*
Dziewczynki, polecam Wam w II fazie cyklu picie ziół O. Sroki (albo Klimuszki nie pamiętam) na wzrost progesteronu:
przywrotnik - 40g
pokrzywa - 40g
krwawnik - 40g
Dawkowanie:
Łyżkę zaparzyć szklanką wrzątku, pić 3 razy dziennie.
Działają!!!!
U mnie niestety nic się zmieniło, miałam ciążę biochemiczną w grudniu. Ale wciąż mam nadzieję ;-)
Zapisałam się na studia podyplomowe, mam zajęcia w weekendy od 8-20.20! Padam na pyszczek
Pozdrowionka i oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&