Matik2012
Fanka BB :)
Justi super wieści gratuluje
Co do zmuszania jedzenia
To ja pamietam jak moi bardzo nie chcieli zjeść chleba z pasztetem a że rzadko u nas w domu jest pasztet to tego jeszcze nie znali a mieli 4 latka i zrobili mi taki strajk że szok ale ja się nie poddałam i kazałam najpierw spróbować a potem mowić że czegoś nie lubię No i jak sie okazało było smaczne
I do tej pory nigdy juz nie słyszałam że czegoś nie lubią nie próbując smaku
W rezultacie jedzą bardzo dużo rożnych dań nawet ślimaki
Zakręcona mały superaśny i podobny do WAs niesamowicie a kocyk jest nafnaf
Małe liski
Ludzie potrafią być okropni zamiast sie cieszyć to albo udają że Cię nie znają albo nie widzą albo że pomyłki często się zdarzają
Kochan z daleka od takich ludzi
Ja nawet jak mi sie tyle czasu nie udawało to cieszyłam sie z tymi które były obdarowane tym szczęściem
Co do zmuszania jedzenia
To ja pamietam jak moi bardzo nie chcieli zjeść chleba z pasztetem a że rzadko u nas w domu jest pasztet to tego jeszcze nie znali a mieli 4 latka i zrobili mi taki strajk że szok ale ja się nie poddałam i kazałam najpierw spróbować a potem mowić że czegoś nie lubię No i jak sie okazało było smaczne
I do tej pory nigdy juz nie słyszałam że czegoś nie lubią nie próbując smaku
W rezultacie jedzą bardzo dużo rożnych dań nawet ślimaki
Zakręcona mały superaśny i podobny do WAs niesamowicie a kocyk jest nafnaf
Małe liski
Ludzie potrafią być okropni zamiast sie cieszyć to albo udają że Cię nie znają albo nie widzą albo że pomyłki często się zdarzają
Kochan z daleka od takich ludzi
Ja nawet jak mi sie tyle czasu nie udawało to cieszyłam sie z tymi które były obdarowane tym szczęściem
Ostatnia edycja: