male liski Pisałam w niedziele pare stron dalej o naszym pobycie w szpitalu
Jednym słowem-szkoda czasu i dziecka. Ma taką traume po pobieraniu tam krwi że dziś jak poszlismy pobierać znów do "naszej pani " u której pobieranie to przyjemność ( wiem co mówię
) po prostu tak się darł już od posadzenia na fotelu, potem było jeszcze gorzej....że było go słychać na pewno w całym ośrodku i za drzwiami ośrodka. Takiego czegoś w jego wykonaniu to jeszcze nie przeżyłam. Male liski Mój synek od urodzenia też jest inny od rówieśników, laryngolog-audiolog pierwsza zasugerowała że to ZA, byłam u nas u psycholog-ale ona taka dziwna, nic nie stwierdziła, a raczej stwierdziła-ze wyrośnie
, na razie obserwuje go...Też ma pamięć niesamowitą ale do rzeczy które mu są mało przydatne np. w szkole, potrafi tak jak Twój budować superaśne budowle, pojazdy - ja czasem patrze jak bierze pare klocków- a wychodzi taakie cudo z tego
Ale własnie, pamieta to co mało istotne, strasznie drobiazgowy jest, aż czasem do przesady, a nie pamieta co było w szkole, ze trzeba cos przynieść, nie potrafi się sylabek paru nauczyć, na ten moment nie wiem jak do niego dotrzeć żeby pomóc mu zrozumieć dzielenie wyrazu na głoski ( wyrazy max 3 literowe- dzis logopede poprosilam, wiec na kolejnych zajeciach spróbuje z nim to zrobić ) trudności miał nawet w układaniu ukladanki obrazkowej w kolejności, a puzzlami śmiga już na 260el. Zapomina, gubi rzeczy (wczoraj mu ktoś ukradł auto z plecaka-oczywiscie nie pamieta z kim sie bawił, nie mowie juz o nagminnie brakujacych kredkach w piórniku do czerwca to zostanie z jedna kredka ) , jest rozkojarzony, nie wysławia się tak jak trzeba, mówi chaotycznie
Mrooowka Ale z Was super dziewczyny
) Mała przesłodka
)
daria0607 Nie wiem czy dobrze Ci podpowiem- ale ja po części dlatego mam cykle stymulowane żeby komórka jajowa rosła i była lepszej jakości, więc może trzeba by postawic na CLO lub Femarę a nie same suplementy ?? Niech Piranha się wypowie.
aljul Ty tez sporo przeszłaś z synkiem...
Dziewczyny, od dawna szukam idealnych oprawek do okularów
Efektem moich poszukiwań jest na razie to że nie chodzę w żadnych, a mam wade wrodzoną, a stare okulary gdzieś tam leżą
...ale dziś zakochałam się w oprawkach pewnej dziewczyny i znalazłam je po wielu trudach .... Ładne ??
Versace VE3186 GB1 Okulary Czarny | OptykaWorld Polska jeszcze na oku mam drugi model
Okulary korekcyjne VERSACE model VERSACE 3156 GB1 - dooka.pl ale te pierwsze to miłość od pierwszego wejrzenia