Dorciu lista wysłana - będę szczęśliwa jeśli choć w jakimś stopniu będę mogła Ci pomóc
Co do imion ja też tak jak kate mam Alanka - fajne z nich chłopaki;-)
Matik ....ale uroczo
Justi_ Będzie dobrze
Ty tez masz Skorpiona w domu? Mój M też jest z początku listopada i tak mnie czasami potrafi wpienić że ...chyba bym go zjadła
Małe liski ale Alek się zmienił - wydoroślał, a Maksiulek jaki uroczy - przystojniaki z nich
Dziękuję że pytasz - nie byłam jeszcze u kardiologa - choć czuję się już lepiej wiec mam nadzieję że będzie dobrze, w poniedziałek robiłam wyniki i po niedzieli idę znowu do endokrynologa - jestem dobrej myśli
Powiedz mi kochana czy Ty będąc na tej diecie to do tej godz 11 nie jadłaś i nie piłaś zupełnie nic? Pytam bo staram się przestawić na tą godzinę ze śniadaniami
Fajnie że czujesz się już lepiej
kate dziękuję - fajne te dekoracje. Ja myślę że Ty bardzo sprytna i zaradna babeczka jesteś i dlatego Cię tak angażują do wszystkiego
. Dzieciaki powinny być zadowolone z tych prezencików - fajnie to wymyśliłaś.
Ja dziś robiłam pastę do smarowania - niezła w smaku więc Ci o niej napiszę - jajko, tuńczyk, twaróg (ja kupuję wiejski twaróg - ciocia mi kupuje bo ma jakiegoś znajomego gospodarza), pieprz, majonez, koperek, może być jeszcze por lub szczypiorek, przyprawy do smaku
Jeśli kogoś pominęłam to najmocniej przepraszam