reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no I jest mój wyczekany pik o 21szej ;)
tescik.jpg

Załączniki

• tescik.jpg
    tescik.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Marzyla mi się Oliwia ale chłopcy nie chcą bo tak ma ich kuzynka podoba mi sie Basia No ale tylko mi ;)
I jeszcze Liliana ale mąż sie zastanawia czy lili mu sie podoba :)

Marantha No to Działaj kciuki za ten cykl :)&&&&&&

Matik ogromne gratulacje!
Bardzo się cieszę Twoim szczęściem,wspaniała wiadomość i nadzieja dla nas.Jeśli zechcesz opisz tu swój szczęśliwy cykl,na pewno będą zainteresowane kobietki poza mną:)
Buziaki dla Kruszynki:)

Matik ja juz podziałalam dzis o 11 w dzien jak dziewczynki były w szkole bo mąz jest dzis w pracy poszedl na 17 I bedzie długo bo maja jakas duza impreze wiec pewnie wróci nad ranem to nie bedzie kiedy zadzialać a tak już po sprawie ;) I czekam na owulacje ;) ph mam ladne 9.3
Kopiuszek mnie sie udało z druga dziewczynka po diecie dukana bo ona zakwasza I przed zajsciem w ciaze byłam 8 tygodni na dukanie wiec sie zakwasilam na maksa I maz tez no I mamy Maje ;)

Maran dieta Dukana jest bardzo podobna do tej naszej dziewczynkowej.Trzymamy dietę razem z M.Pare dni po owulacji do @ tylko zdarza nam się zjeść coś zakazanego,ale nie często,no i te suplementy....zobaczymy,być może niedługo....

reklama
kopiuszek anufifi tylko jeszcze trzeba by zwrócić uwage na minerały co by duzo bylo magnezu I wapnia w diecie a bogaty w wapn jest ser zółty którego na dukanie sie nie je I kakao w magnez tez na dukanie sie nie pije... ja przed poczeciem Ali jadlam bardzo duzo sera zółtego kupowałam duzy wawalek I sobie kroiłam na kosteczki I tak jadlam bez chleba na surowo I zapijalam to duzym kubkiem kakao I tak kazdego dnia bo nie wiedziałam, ze to dziewczynkowe jest hehehe ;)

Do góry